Μηδέν επί μηδέν ίσον μηδέν (pics & vids)

Αντώνης Σαούλης
Μηδέν επί μηδέν ίσον μηδέν (pics & vids)

bet365

Τέσσερα από τα επτά ματς που έγιναν «κόλλησαν» στο μηδέν σε μια αγωνιστική μόλις επτά τερμάτων!

Να καταλογίσεις στον Ατρόμητο που έχασε; Η στον Παναιτωλικό που ήταν συνολικά κακός στα Γιάννινα;

Ναι θα μπορούσε να πει συνολικά ο ΠΑΟΚ που έχασε από τον Πανθρακικό. Αλλά έχει μπει ξανά στην συγκεκριμένη κατηγορία ο οργανισμός ΠΑΟΚ. Οπότε για την 25η αγωνιστική διαλέξαμε ως αδύναμο κρίκο συνολικά την αγωνιστική!

Ναι καλά διαβάζετε. Τέσσερα από τα επτά παιχνίδια που έγιναν Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (θυμίζουμε πως δεν έγινε το Ηρακλής-Ολυμπιακός) έληξαν 0-0. Μηδέν γκολ. Ζερό. Nada! Κάθε μέρα και από ένα μηδέν. Για την ακρίβεια την Κυριακή είχαμε δύο!

Το Σάββατο στα Χανιά, Πλατανιάς και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0. Το εκπληκτικό είναι πως με εξαίρεση το τελευταίο ματς στην Τρίπολη τα υπόλοιπα τρία έπρεπε να έχουν γκολ.

Στην Κρήτη λοιπόν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Πλατανιά στην αρχή του αγώνα (που εάν έμπαινε γκολ θα βλέπαμε κι άλλο ματς) κι ακυρώνεται (μάλλον) σωστά το γκολ του Πανιώνιου. Σ' ένα παιχνίδι όμως που είχε ρυθμό αλλά εν τέλει γκολ δεν μπήκε.


Την δε Κυριακή στα δύο ματς των 17:15 είναι θαύμα ότι δεν μπήκαν γκολ! Δύο δοκάρια στο Βέροια-Λεβαδειακός άλλα δύο στο Ξάνθη-Καλλονή.



Στο πρώτο ματς μάλιστα και οι δύο ομάδες έβγαλαν φάσεις (η Βέροια σε σετ παιχνίδι, η Λιβαδειά στην κόντρα) αλλά γκολ δεν μπήκε. Οπως και στην Ξάνθη εκεί όπου όλοι περίμεναν ότι οι γηπεδούχοι θα είχαν εύκολο έργο αλλά μάλλον τη νίκη άξιζε η Καλλονή.



Οι νησιώτες είχαν και τα δύο δοκάρια (με Τσαμπούρη και Γεωργίου στο 95') αλλά και η Ξάνθη έχασε κλασική ευκαιρία με τον Παπαστεργιανό να περνάει και τον Δαύκο αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.



Ουσιαστικά το μόνο δίκαιο 0-0 ήταν αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ. Ελάχιστες φάσεις σε ένα ματς τακτικής στην ανασταλτική λειτουργία των δύο ομάδων.

Οπως και να 'χει το κοντέρ έγραψε. Τέσσερα μηδέν 0-0 σε επτά παιχνίδια. Μάλλον και όχι ο καλύτερος απολογισμός...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS TOY ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα