Οταν σπάει το σερί!

Αντώνης Σαούλης
Οταν σπάει το σερί!

bet365

Ο Πλατανιάς έγινε η πρώτη ομάδα που δεν έχασε στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και τον κράτησε στην ισοπαλία ξανά μετά το Κύπελλο.
Οταν ο Σπάθας έβαλε την σφυρίχτρα στο στόμα του και τελείωσε το παιχνίδι στα Χανιά είναι η στιγμή της 18ης αγωνιστικής. Ο Πλατανιάς έκανε την... ζημιά στους «ερυθρόλευκους» για δεύτερη φορά φέτος. Αρχικά στο Κύπελλο όταν κι έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα φέτος που δεν έχασε.

Το έκανε όμως ξανά. Στο πρωτάθλημα. Εκεί που σταμάτησε ένα απίστευτο σερί 17 νικών από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ενα σερί που έσπασε δύο ρεκόρ. Αυτό του Μπούκοβι και των 11 σερί νικών από την αφετηρία του πρωταθλήματος κι αυτό του Σόλιντ των 16 σερί νικών. Ομως και πάλι ο Ολυμπιακός βρήκε... τοίχο με αντίπαλο τον Πλατανιά!



Η ομάδα των Χανίων μετά το 2-2 του Κυπέλλου μέσα στο «Καραϊσκάκης» κράτησε τον Ολυμπιακό και στο 1-1 μέσα στην έδρα του. Και όπως θα μείνει στην ιστορία η φετινή ομάδα του Μάρκο Σίλβα έτσι θα μείνει και η ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Ως η πρώτη ομάδα που δεν έχασε στο πρωτάθλημα από τους «ερυθρόλευκους».

Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές φάσεις για να πάρει τη νίκη αλλά και ο Πλατανιάς είχε ειδοποιήσει πριν το γκολ του Ράμος αλλά και στο τέλος είχε την ευκαιρία να πάρει ακόμα και τη νίκη εάν ο Μιλούνοβιτς πήγαινε καλύτερα στην φάση. Οπως και να 'χει η ομάδα των Χανιών σταματάει το σερί νικών των «ερυθρόλευκων».



Την ίδια ώρα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ναι μεν έκανε γκέλα για πρώτη φορά στην σεζόν αλλά διατηρεί το αήττητο μετά από 18 παιχνίδια στο πρωτάθλημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα