Σε κυνήγι... μελισσών

Σε κυνήγι... μελισσών

Αντώνης Σαούλης
Σε κυνήγι... μελισσών

bet365

Η απίστευτη έξοδος του Μελίσσα που έδωσε στον Καϊκούτ εύκολο γκολ και στον Τούντορ την ευκαιρία να ζητήσει τερματοφύλακα.
Δίχως αμφιβολία είναι η γκέλα της αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με 1-0 της Βέροιας δεν έδειχνε ν' απειλείται έκανε και φάσεις για ν' αυξήσει το σκορ ώστε να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη. Ηταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου και δεν φαινόταν πως η Βέροια θα έβρισκε τρόπο να μπει στο παιχνίδι.

Ολα αυτά μέχρι το 65'! Οι αμυντικοί της Βέροιας έδιωξαν την μπάλα και ο Μαγέφσκι αποφάσισε να κυνηγήσει μια χαμένη μπαλιά. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μελισσά ο οποίος για κάποιον λόγο βγήκε έξω από την περιοχή. Ο επιθετικός της Βέροιας τσίμπησε την μπάλα αλλά αυτή πήρε αντίθετη πορεία από το τέρμα.



Κι εκεί έρχεται η δεύτερη ανεξήγητη ενέργεια από παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Σκόνδρας παρά το γεγονός ότι έχει δει εκτός περιοχής τον τερματοφύλακά του αποφασίζει να γυρίσει την μπάλα πίσω με το κεφάλι. Εκεί δεν υπάρχει κανείς παρά μόνο ο Μαγέφσκι ο οποίος δεν άφησε ποτέ την φάση. Σε κενή εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 1-1.

Το εκπληκτικό της φάσης είναι πως ο Μελίσσας βάζει τις φωνές στον Σκόνδρα (!) για το γεγονός ότι γυρνάει την μπάλα σε χώρο που δεν υπάρχει άνθρωπος. Αλλά κι αυτός λίγα δευτερόλεπτα είχε βγει για κυνήγι... μελισσών! Εν τέλει τέλος καλό όλα καλά για τον ΠΑΟΚ μιας και ο Αθανασιάδης λίγο αργότερα έκανε το 2-1 κι έδωσε το τρίποντο στον Δικέφαλο του Βορρά.



Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Τούντορ ζήτησε τερματοφύλακα (ο Γλύκος θλάση, ο Ολσεν δεν υπολογίζεται) και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για γκολκίπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα