Tα best goals της 16ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Tα best goals της 16ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 16ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το καλύτερο.

Tο 2018 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την Super League Σουρωτή. Γιατί και πολλά γκολ είχαμε μετά από την διακοπή αλλά και όμορφα τέρματα. Το Match Review του gazzetta.gr τα ξεχώρισε και σας τα παρουσιάζει ώστε εσείς να ψηφίσετε το Best Goal της 16ης αγωνιστικής

Επιλογή πρώτη: Μασούρας με Κέρκυρα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ)

Η ατομική προσπάθεια του Ελληνα μεσοεπιθετικού ο οποίος «άδειασε» όλη την άμυνα της Κέρκυρας και τελείωσε υπέροχα την φάση με αριστερό πλασέ κάνοντας το 1-1 για τον Πανιώνιο.

Επιλογή δεύτερη: Τζάλμα Κάμπος με Λεβαδειακό (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ)

Πέρασε ανάμεσα από δύο παίκτες του Λεβαδειακού, η μπάλα έκανε ένα μικρό γκελ και ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Επασί.

Επιλογή τρίτη: Μπακασέτας με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ)

Πήρε πάνω του την εκτέλεση του φάουλ και δικαιώθηκε. Μ' ένα δυνατό αλλά και με πολλά φάλτσα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ μέσα στο Αγρίνιο.

Επιλογή τέταρτη: Μεχία με Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ)

Δεύτερη απευθείας εκτέλεση στα Best Goal της 16ης αγωνιστικής. Ο Μεχία έστησε την μπάλα και με ωραία εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας και τη νίκη στην Ξάνθη με αυτό το γκολ.

Επιλογή πέμπτη: Μάριν με Λάρισα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ)

Περισσότερο ξεχωρίζει για την διορατικότητα του Ταχτσίδη ο οποίος εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ και βρήκε την τρύπα για τον Μάριν παρά το τελείωμα του Γερμανού ο οποίος όμως έκανε εξαιρετικά το πλασέ για ν' ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα