Κώστας Φορτούνης: Ετοιμος για την καλύτερή του χρονιά (pics & vid)

Κώστας Φορτούνης: Ετοιμος για την καλύτερή του χρονιά (pics & vid)

Αντώνης Σαούλης
Κώστας Φορτούνης: Ετοιμος για την καλύτερή του χρονιά (pics & vid)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε στη νέα σεζόν ως αρχηγός του Ολυμπιακού και ήδη δείχνει ν' ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ριέκα – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Είναι η τέταρτη του χρονιά στον Ολυμπιακό. Και αν υποθέσουμε ότι η... υπηρεσία τον πάει μία-μία τότε φέτος ετοιμαστείτε για μια τεράστια χρονιά από μέρους του. Ο Κώστας Φορτούνης (περί ου ο λόγος) δεν μπήκε ποτέ στην πρώτη του σεζόν στον Πειραιά. Λίγο το γεγονός ότι δεν είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα, λίγο το ότι ο Μίτσελ δεν τον εμπιστευόταν ακόμα ο «Φορτού» μπορεί να τελείωσε την χρονιά με 37 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά από αυτές μόνο οι 15 ήταν στην βασική 11αδα.


Βέβαια δεν λες κι άσχημο υπολογισμό 10 γκολ και 5 ασίστ για έναν μέσο στην πρώτη του σεζόν. Ομως μπροστά σε αυτά που πέτυχε την χρονιά με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο δεν υπάρχει σύγκριση. Την χρονιά 2015/16 ο Κώστας Φορτούνης έκλεισε την σεζόν με 39 συμμετοχές, 22 γκολ και 13 ασίστ!

Double-Double και άμεση συμμετοχή σε 35 γκολ των «ερυθρολεύκων»! Ουσιαστικά σε κάθε του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εκείνη την σεζόν είχε και συμμετοχή σε ένα γκολ... Από αυτά τα 22 γκολ τα 18 ήταν για το πρωτάθλημα (2 στο Κύπελλο κι άλλα 2 στην Ευρώπη) και όπως ήταν λογικά αναδείχθηκε και πολυτιμότερος...

Πέρσι μπλέχτηκε και ο ίδιος στις πολλές αλλαγές που είχε η ομάδα. Και πάλι όμως. Η σεζόν τελείωσε με 40 ματς και 8 γκολ...

Φέτος; Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ετοιμαστείτε για μια εκπληκτική σεζόν από τον πλέον 25χρονο μέσο. Ο Κώστας Φορτούνης στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα έγραψε ήδη δύο γκολ. Ενα με πέναλτι και ένα με εξαιρετική ομαδική λειτουργία. Ομως ο «Φορτού» έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό και στην Ευρώπη. Ενα γκολ και μία ασίστ γράφει στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί...

Μπορεί ν' αδικούμε κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, βάζοντας τον Κώστα Φορτούνη ως τον MVP του Match Review για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Γιατί και ο Ανδρούτσος έκανε ένα γεμάτο και ολοκληρωμένο παιχνίδι (κι ας μην φαίνεται στους αριθμούς) αλλά και οι Ανσαριφάρντ-Πάρντο έκαναν ένα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο.

Ομως ο Φορτούνης έβαλε δύο γκολ, από αυτόν ξεκίνησε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού και είχε άλλες δύο προσπάθειες που θα μπορούσαν να είχαν βρει δίχτυα. Το γεγονός ότι έχει πετύχει δύο γκολ και πάλι να μην... γεμίζει το μάτι σε φιλάθλους και δημοσιογράφους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο.

Ο Ελληνας μέσος έχοντας κάνει αυτήν την σπουδαία χρονιά με τον Σίλβα στον πάγκο ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων από όλους. Σε συνδυασμό δε με την κακή σεζόν που είχε πέρσι κάνει πιο εύκολη την... κριτική προς το πρόσωπό του. Προφανώς είναι στο χέρι του ή για να ακριβολογούμε στα πόδια του να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που ο ίδιος δημιούργησε. Μην ξεχνάτε πως πλέον μιλάμε και για τον αρχηγό του Ολυμπιακού...

Για την ώρα πάντως κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Match Review για την 1η αγωνιστική...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα