Αλήθειες και ψέματα από την 28η αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα από την 28η αγωνιστική

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr περνάει από ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Ο Πέδρο Ενρίκε έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ. Αλήθεια.

Έχει δείξει ότι έχει το σκοράρισμα και τις σωστές κινήσεις. Ο Πέδρο Ενρίκε ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό όπως τον θέλει ο Βλάνταν Ίβιτς. Σκόραρε, είχε επιστροφές, ήταν κινητικός και εργατικός, με νοοτροπία νικητή. Ο Βραζιλιάνος έχει τα αγωνιστικά στοιχεία για να ταιριάξει σε αυτό που θέλει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και δείχνει ότι προσαρμόζεται όλο και περισσότερο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Το ματς της Τούμπας ήταν αδιάφορο για τον Παναθηναϊκό. Ψέματα.

Πέραν του ότι με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα πλέι οφ με +1 βαθμό, μια ήττα με τέτοιο τρόπο σε αυτή την κρίσιμη καμπή έχει τη δική της σημασία. Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από τρεις σημαντικές νίκες, δύο εκ των οποίων σε ντέρμπι και είχε την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει των ημιτελικών. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμπιστεύτηκε «ρεζέρβες», οι οποίες όμως τον απογοήτευσαν. Πέραν της ήττα με 3-0, η εικόνα των «πρασίνων» ήταν απογοητευτική, μιας και θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα γκολ. Μένει να δούμε αν αυτό θα επηρεάσει τους «πράσινους» στο Κύπελλο.

Ο Ηρακλής αγωνιστικά δεν πέφτει. Αλήθεια.

Αυτό που έχουν καταφέρει τα παιδιά του Ηρακλή και ο Σάββας Παντελίδης είναι κάτι παραπάνω από άθλος. Εντελώς μόνοι τους και με χίλια προβλήματα, με βάση τα οποία κανείς δεν θα μπορούσε να τους πει τίποτα, μπαίνουν σε κάθε αγώνα και παίζουν για τους ίδιους, για τη φανέλα, για τον κόσμο. «Μαθαίνεις να ζεις με αυτό», είπε ο Παντελίδης για τους παίκτες του που... γυάλιζε το μάτι τους. Τρίτη σερί νίκη και ο Γηραιός είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ό,τι και να γίνει διοικητικά, θα έχουν να λένε πως αγωνιστικά δεν έπεσαν ποτέ...

Ο Ολυμπιακός «χάρισε» τον βαθμό στον Λεβαδειακό. Ψέματα.

Το κίνητρο του Λεβαδειακού για παραμονή ήταν εκείνο που «όπλισε» τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, ο Λεμονής έδειξε ότι το έψαξε από τον πάγκο, ζήτησε πέναλτι και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος. Από τη στιγμή που ο Ηρακλής νικούσε, οι Βοιωτοί ήθελαν μόνο νίκη.

Ο Μπακασέτας έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα». Αλήθεια.

Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα που έλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ από τον Τάσο Μπασέτα. Έβαλε δύο γκολ, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν του δόθηκε. Ο 23χρονος παρουσιάστηκε ορεξάτος, άρπαξε την ευκαιρία και έστειλε στον προπονητή του το μήνυμα ότι στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, μπορεί να τον υπολογίζει.

Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ με επιστροφή, αν ο Οζίλ ανοίξει το σκορ (21+).

Ο Παναιτωλικός παίζει πάντα για την ιστορία του. Αλήθεια.

Ήταν βαθμολογικά αδιάφορος. Με έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Είχαν κυκλοφορήσει σενάρια από τρίτους για το αν θα χτυπήσει το ματς. Ο Παναιτωλικός όμως έδειξε ότι παίζει για την ιστορία του και δεν κάνει χάρες. Το 1-0 με το οποίο νίκησε τη Βέροια, καταδικάζει ουσιαστικά τη Βασίλισσα σε υποβιβασμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα