Είναι η παρέα φίλε μου

Αντώνης Σαούλης
Είναι η παρέα φίλε μου

bet365

Ο Πανιώνιος τρελαίνει κόσμο και στο πρόσωπο του Βαγγέλη Οικονόμου που είναι ο πολυτιμότερος της αγωνιστικής βλέπουμε όλη την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Ο Μπουμάλ είναι ο μισός Πανιώνιος». «Τρομερός ο Μπακασέτας κάνει την διαφορά για τον Πανιώνιο». «Τι αμυντικός αυτός ο Χατζηισαϊας. Κρατάει όλη την άμυνα του Πανιωνίου». «Ανσαριφάρντ. Αυτός είναι ο καλύτερος του Πανιωνίου». «Ο Ουζουνίδης είναι το κεφάλαιο του Πανιωνίου».

Λοιπόν μαντέψτε. Ο Μπουμάλ και ο Ουζουνίδης βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Στο -6 από τον Πανιώνιο. Ο Χατζηισαϊάς; Τι αποκτήθηκε, τι δεν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το ίδιο και το αυτό. Στο -4 πάντως και ο «Δικέφαλος του Βορρά». Ο Μπακασέτας στην ΑΕΚ δεν έχει βοηθήσει και βρίσκεται στο -8. Ο Ανσαριφάρντ; Στον Ολυμπιακό. Και; Ο Πανιώνιος πέρασε μέσα και από το Φάληρο.

Αυτό είναι και το μυστικό του συγκεκριμένου (υπέροχου) παραμυθιού. Μπορεί ανά περιόδους να βλέπεις κάποιον να ξεχωρίζει αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτή η παρέα που κάνει πραγματικότητα το παραμύθι. Κι όσο αντέξει. Γιατί στο «Καραϊσκάκης» ήταν ο Βαγγέλης Οικονόμου που ήταν ο κορυφαίος και ο πολυτιμότερος για το Match Review της 22ης αγωνιστικής.



Ομως θα μπορούσε να είναι και ο Σιώπης ο οποίος εξαφάνισε τον άξονα του Ολυμπιακού (Φορτούνη, Ρομαό, Ανδρούτσο). Μαζί του και ο Κόρμπος ο οποίος δείχνει αμυντικό χαφ επιπέδου Εθνικής. Ελειπε ο Ρισβάνης δίπλα από τον Οικονόμου ένας από τους καλύτερους στόπερ στο πρωτάθλημα που όλα δείχνουν ότι θα πάει στου Ρέντη το καλοκαίρι.

Ελειπε ο Μασούντ. Ο άνθρωπος ορχήστρα του φετινού Πανιωνίου. Και ο Μπεν. Ο παίκτης που ανέλαβε το σκοράρισμα μετά την αποχώρηση του Ανσαριφάρντ. Και ο Γιαννιώτης. Πιθανότατα ο καλύτερος Ελληνας τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα μαζί με τον Κυριακίδη του Παναιτωλικού.



Γιατί ο Τασουλής τα πήγε άσχημα στο «Καραϊσκάκης»; Ο Βαλεντίνος Βλάχος, Ο Φούντας που έδωσε μισό γκολ στον Μασούρα και έχασε μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία. Ο χρυσός σκόρερ μήπως;

Είναι η παρέα φίλε μου αυτή που κάνει την διαφορά στον συγκεκριμένο Πανιώνιο. Οποιος παίκτης κι αν πωληθεί ή φύγει το συγκεκριμένο παρεάκι θα υποδεχθεί τον επόμενο. Θα φτιάξει νέους ήρωες. Νέους πρωταγωνιστές οι οποίοι αναδεικνύονται μέσα από το σύνολο. Το σύνολο βοηθάει ατομικά τον καθένα να ξεχωρίσει.

Μένουν οκτώ αγώνες ακόμα για την συγκεκριμένη παρέα. Πέντε παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη (ΑΕΚ, Λάρισα, Ατρόμητος, Πλατανιάς, Λεβαδειακός) και τρία εκτός έδρας (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Κέρκυρα). Ποιος μπορεί πλέον να ποντάρει εναντίον τους;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα