Ερωτική εξομολόγηση!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ερωτική εξομολόγηση!

bet365

Άντε βρε, καλή εβδομάδα να έχουμε! Αξίζει να ασχοληθώ πιστεύεις φιλενάδα μου με τον Νίκο Παπαδόπουλο; Μπα… Έχω «ποιο» σοβαρά πράγματα να κάνω, όπως θα έγραφε και εκείνος!

Τι κάνεις φιλενάδα μου και ποιος είναι ο Μάκης??? Ο Πουνέντης, ο Τριανταφυλλόπουλος ή μήπως εκείνος από την kerosun, που του έλεγε «Maaaki, κρυώνω»?? Γιατί αν λες τον τελευταίο, τον πρόλαβαν η μπουμπού και η μπουμπού που είναι του καυτού νερού. Φιλενάδα μου, κάπου έχεις κάνει λάθος, αλλά δε σε παρεξηγώ. Προφανώς και πήρες κατά λάθος κάποιο από τα χάπια του συνταξιούχου σου και έχασες τα λογικά σου. Το πρόβλημα είναι τι απέγινε εκείνος, αν δεν πήρε το χάπι του.

Η Λόλα κατέφθασε σήμερα αργότερα του προγραμματισμένου, γιατί όταν ξύπνησε την πρώτη φορά απεργούσε. Όταν ξύπνησε για δεύτερη φορά απεργούσε… Ε, μετά σταμάτησε να απεργεί, αλλά σταμάτησε και να κοιμάται οπότε έγινε ένα μπέρδεμα. Ήρθε, όμως, και καθόλου δεν σκιάζεται που ο Νίκος δεν τη συμπαθεί. Έχει την Κατερίνα, όπως ο Βασίλης την Ολυμπία. Σχεδόν…

Η εξομολόγηση του Σπανούλη!

Ξεκινάμε φιλενάδα μου τα θέματά μας με πολλή ευτυχία. Ξεχειλίζει! Σαν τα τσιμπούρια από τον σκύλο της Λόλας, που πήγε και τα κόλλησε όπως η μπουμπού κολλάει στην μπουμπού και δεν ξεκολλάει ούτε με το κολάρο του λαιμού. Ο Βασίλης Σπανούλης, που λες αγαπημένη μου MrsM., - που τώρα που το σκέφτηκα μήπως σημαίνει κυρία Μάκη κι εκεί δικαιολογείται το παραλήρημά σου; - έδωσε συνέντευξη στο «Θέμα People» και μίλησε για την Ολυμπία Χοψονίδου.

«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές. Είναι ο άνθρωπος που με ανέχεται, αφού δεν είμαι και ο ευκολότερος σύντροφος στον κόσμο», είπε και μου έφερε στο μυαλό τον Λαζαράκο, που ποιος να τον ανεχτεί?? Αν, βέβαια, μιλούσε και για μένα έτσι ο καλός μου, τότε κάτι θα γινόταν. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων στη Μύκονο χωρίς ο ένας να ξέρει με τι ασχολείται ο άλλος και αμέσως νιώσαμε κάτι μοναδικό. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός αφού βρήκα αυτό που πάντα ονειρευόμουν: μια γυναίκα που να με εξιτάρει και εξωτερικά και εσωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου». Αλήθεια, φιλενάδα αν ο συνταξιούχος σου πει το ίδιο, για ποια απ’ όλες τις ζωές θα εννοεί??? Χαχαχαχαχα!

Η Βασιλική και η Μαρία!

Δεν είναι εκπληκτική η κεντρική μας φωτογραφία φιλενάδα; Δεν επιλέχτηκε τυχαία, ούτε επιλέχτηκε για τον ξάδελφο του Νίκου Οικονομόπουλου, που διακρίνεται στο βάθος! Γιατί μετά τον Βασίλη και την Ολυμπία, έχουμε τη Βασιλική και τον Θοδωρή. Η Τσεκούρα μίλησε στην κάμερα του Star για τον έγγαμο βίο και για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την ευτυχία του γάμου, ένα παιδάκι. Ακούς φιλενάδα?? Ευτυχία! «Δεν έχει αλλάξει ακόμα τίποτα στη ζωή μου», απάντησε στο πρώτο σκέλος, ενώ το δεύτερο σα να την τρόμαξε λιγάκι. «Είναι λίγο νωρίς ακόμα, αλλά όταν παντρεύεσαι σίγουρα θες να κάνεις οικογένεια». Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.



Εκεί που έψαχνα φιλενάδα μου στο διαδίκτυο για κουτσομπολιά βρήκα καινούργιο site και λέω να το κάνω κι αυτό αγαπημένο μου. Στο entertv.gr βρήκα τη Μαρία και αντιλαμβάνεσαι το λόγο που το έβαλα στην καρδιά μου, όπως η μπουμπού και η μπουμπού βάζουν την καρδιά του μαρουλιού! Άσχετο αυτό, όμως κάτι έχει πάθει σήμερα η Λόλα και δεν μπορεί να χορτάσει με τίποτα. Πριν πάω, λοιπόν, να φάω για δέκατη φορά στην ημέρα (ο διατροφολόγος μού ζήτησε πολλά και μικρά γεύματα) να σας πω για το φωτορεπορτάζ μας.

Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πήγαν, όπως μας είχε προαναγγείλει και το Μαράκι, να παρακολουθήσουν την παράσταση «Απατεώνες και τζέντλεμεν» και ο φωτογραφικός φακός του συνέλαβε εκεί. Άντε, με αγωνία περιμένουμε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας για να πετύχουμε πουθενά τυχαία το αγαπημένο μας ζεύγος. Με την ίδια αγωνία που περιμένω να μάθω για τον συνταξιούχο σου φιλενάδα και για την επόμενη απεργία, που θα το παίξουμε στο στοίχημα πόσο θα κρατήσει! Bye, bye!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα