Ο Σισέ είναι ακόμα εδώ!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Σισέ είναι ακόμα εδώ!

bet365

Εντάξει, εντάξει, θα το παραδεχτώ! Είμαι κι εγώ, αλλά είσαι κι εσύ του λόγου σου φιλενάδα! Πολύ καλό αυτό με το σιρόπι MrsM. μου, το σωστό να λέγεται! Κι αν δεν φτάνει η σύνταξη για φάρμακα, μην το παίρνεις βαρέως.

Να τον βάζεις να βλέπει τη Bayer Leverkusen! Θα είναι ό,τι κοντινότερο σε φαρμακευτική περίθαλψη και μπορεί να δεις κι εσύ καμιά νίκη! Φιλενάδα μου, ήθελα να στο πω και από χθες αυτό για την αγαπημένη σου ομάδα και το ξέχασα… Φανταστικός αυτός ο Harris, μου θυμίζει τη Βουγιουκλάκη που έλεγε Harry, oh Harry στην ελληνική ταινία. Ρώτα και τον συνταξιούχο σου, κάτι θα ξέρει παραπάνω από εκείνη την εποχή. Στα φόρτε του θα ήταν τότε και θα πήγαινε να ξεμοναχιάσει κοριτσάκια στο drive in. Τώρα, το μόνο drive in που περιμένει είναι με το ασθενοφόρο!!! Χαχαχα!!! Συνεχίζω η άτιμη…

Όσο για την Κατερίνα New, σωστή η παρατήρησή σου, διότι έχουμε και ένα επίπεδο ως στήλη. Πριν βάλει το νυφικό, είχε φωτογραφηθεί ως Φρίντα και πολύ πετυχημένα θα έλεγα. Και μην το κοροϊδεύεις το μουστάκι φιλενάδα μου, αν δεν ξέρεις! Εκτός κι αν ο συνταξιούχος σου έχει κάνει λέιζερ!!! Και δεν εννοώ για την πρεσβυωπία. Άντε, παρασύρθηκα πάλι και πρέπει να προλάβω τη μπουμπού και τη μπουμπού πριν τις χάσω και μου φύγουν για αλλού!

Ο Σισέ μοντέλο!

Κάποια πράγματα φιλενάδα μου δεν αλλάζουν ποτέ… Ο Τζιμπρίλ Σισέ έφυγε από την Ελλάδα, εκείνη την ψυχή την ΚΑΝΕΛ τη χάσαμε, αλλά εκεί που δεν το περιμένεις σου εμφανίζεται μπροστά σου! Εκεί που ξεφύλλιζα φιλενάδα μου το περιοδικό «Νύφη», για το οποίο σας παρακαλώ να μην ξεχνάμε ότι πλήρωσα έξι ευρώ, έπεσα μπροστά σε μια γνωστή φυσιογνωμία. Θα μου πεις, τι δουλειά είχε ο Τζιμπρίλ στη «Νύφη»? Δε φωτογραφήθηκε, για να σε ηρεμήσω από κακές σκέψεις. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να συναγωνιστεί την Κατερίνα?? Έχει και πιο ωραία γάμπα η άτιμη! Κάνει, όμως, το μοντέλο με τον τρόπο του.

Σε ολοσέλιδη διαφήμιση προφανώς για το κουστούμι του γαμπρού, του κουμπάρου ή έστω του καλεσμένου που θέλει να βρει γυναίκα, ποζάρει για τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος ήταν ο προσωπικός του ράφτης την εποχή που ο Γάλλος επιθετικός ήταν στην Ελλάδα. Επίσης, είναι μια καλή αφορμή η φωτογραφία για τη νύφη να πει στον υποψήφιο και ανυποψίαστο γαμπρό να διαβάσει το περιοδικό.

«Αγάπη μου, πήρα ένα περιοδικό που έχει τον Σισέ!!!», θα του πει και πριν το καταλάβει θα την περιμένει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Έτσι θα τον τυλίξω κι εγώ τον Λαζαράκο κι έτσι η μπουμπού με τη μπουμπού θα αλλάξουν της ιστορίας το ρου.

Μπουζούκια και πισίνα!

Πάμε παρακάτω, γιατί έχουμε ενδιαφέροντα και ανάμεικτα θέματα. Καταρχήν φιλενάδα μου και πριν απ’ όλα να σου πω πως νιώθω να μας έρχεται κύμα Τσουρή τις επόμενες μέρες… Θα σου έσκαγα λίγο από τώρα, αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθεί για παρέμβαση στην ιδιωτική της ζωή στο Facebook. Άκουσα τώρα κάτι πως αν κάνεις να μπεις στη σελίδα της, θα σκάσουν σπίτι σου τύποι και θα σε ρωτήσουν αν έχεις άδεια! Αν δεν έχεις θα σου αναποδογυρίσουν το λάπτοπ και όλο αυτό μπορούμε να το ονομάσουμε πολιτισμό, όπως εξάλλου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. Φτάνει με την πολιτική παρέμβαση, γιατί έχω συγκλονιστικά νέα. Στα ρούχα που ετοιμάζει η Μαρία Τσουρή, συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που έχει σχεδιάσει. Μετά, λοιπόν, το μαγιώ, τη βερμούδα, την πετσέτα, έχουμε το μπλουζάκι, το φόρεμα και ελπίζω σύντομα φιλενάδα μου το τραπεζομάντηλο, την κουρτίνα και το πάπλωμα! Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θέλω και ταπετσαρία! Θα την κάνω δώρο στη μπουμπού και στη μπουμπού για να αλλάξει η ιδέα του ντουβαριού!

Τι άλλο έχω να σου πω; Για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος όπως ενημερώθηκα ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες τύπου «περνώ και μόνος μου καλά» στο Facebook. Στο αγαπημένο tlife.gr είδα την τελευταία και ζήλεψα η γυναίκα με το σπίτι, την πισίνα και κυρίως την κουλούρα που έχει μέσα. Την τελευταία φορά που είχα δει κάτι τέτοιο, μου το έσκασαν και πολύ στεναχωρήθηκα!! Είδες φιλενάδα μου τι άφησε η Στέλλα κι εμείς την παρεξηγήσαμε?? Τέτοια κακία, πάντως, ούτε ο συνταξιούχος σου δε θα στην έκανε!! Τον φαντάζεσαι να κάνει λασπόλουτρο και να σου στέλνει τη φωτογραφία??? Αν και το δικό του κινητό θα ήταν προσαρμοσμένο και αντί για sms, θα είχε sos!!! Xaxaxaxa! Γελάω και στα αγγλικά, γιατί ήταν πολύ αστείο και πρέπει να μεταφραστεί σε όλες στις γλώσσες!

Κλείνουμε με τον Κώστα Χαλκιά και τη σύζυγό του, οι οποίοι βρέθηκαν το Σάββατο στον Γιώργο Μαζωνάκη και η είδηση είναι πως ο διεθνής γκολκίπερ έπιασε όλα τα γαρύφαλλα που του πέταξαν!!! Άντε πάω να πιω λίγο ξύδι, γιατί όλο κακίες έλεγα σήμερα. Σα να έχω θυμώσει πιο πολύ κι απ’ ό,τι ο Λαζαράκος με τη μπουμπού και την άλλη τη μπουμπού γιατί δεν μπορεί να τις ξεχωρίσει και του τι δίνουνε στο νου. Άντε, έχει Champions League απόψε! Έχει και περιοδικά αύριο! Ωραία περνάμε…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα