Ο Λέτο και το αγαπημένο ζευγάρι!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Λέτο και το αγαπημένο ζευγάρι!

bet365

Αααααααααααα! Τι ωραία νέα είναι αυτά φιλενάδα μου?? Ελπίζω από χθες μέχρι σήμερα να έχει φτάσει τουλάχιστον στο ιιιιιιιιιι ο αγαπημένος σου παππούς, ώστε να του προσθέσουμε το «κα» και να βρείτε κάνα γιατρό της προκοπής!

Η Λόλα είναι και πάλι εδώ σήμερα, ακμαιότατη και χαρούμενη… 13+9=22 φιλενάδα και τόσες ώρες περίπου δίνω στον καλό σου. Πρέπει να απογοητεύτηκες πολύ αγαπημένη μου Mrs.M. με το τελευταίο ειδύλλιο με τον c.u.n.t. και το έριξες στην τρίτη ηλικία. Μα, πώς χάθηκε και αυτή η ψυχή έτσι?? Αποκαλύφθηκε, είπε τα εσώψυχά της κι αφού σου πήρε ένα καλοκαίρι να το ξεπεράσεις, τώρα μου τραβιέσαι με τον παππού, ο οποίος όπως μου το περιγράφεις πρέπει να έχει ένα βλέμμα… Εννοώ φιλενάδα μου ένα βλέμμα ακόμα και μετά τέλος!!! Χαχαχαχα, πάλι αστειάκια κάνω.

Σήμερα η Λόλα αποφάσισε να δει τα πράγματα αισιόδοξα. Θα φταίει το 13, που μας φέρνει γούρι! Σκέφτηκα, λοιπόν, φιλενάδα ότι τελικά άδικα τις έχουμε κράξει όλες τις κυβερνήσεις, που εμπλέκονται με το μνημόνιο. Γιατί ναι μεν δεν μας άφησαν λεφτά, ναι μεν δεν έχουμε δουλειά και η ανεργία έχει φτάσει σε ανείπωτα ποσοστά, αλλά είδες τι καλό που έκαναν με το κυκλοφοριακό??? Το έλυσαν το πρόβλημα φιλενάδα!!!! Χαχαχαχα! Σας προειδοποίησα, έχω κέφια. Πού είναι η μπουμπού με τη μπουμπού που με την καρδιά τους ξέρουν και γελούν!! Για τον Λαζαράκο, δεν το συζητάω καν. Πυρετώδεις προετοιμασίες! Αυτό το παιδί, πάντως, φιλενάδα μου περίεργο είναι. Μόνο όταν δε βλέπει τη Λόλα, πανικοβάλλεται. Σαν τον συνταξιούχο σου! Που δεν βλέπει σκέτο!!!! Χαχαχαχαχα… Ασταμάτητη!

Λέτο και… Γλυφάδα!

Καμία σχέση το ένα θέμα με το άλλο… Αλλά λίγο πριν η Λόλα βγει στον αέρα, μια φωτογραφία-όνειρο εμφανίστηκε και δε γινόταν να την αφήσω να μπει στο άλμπουμ χωρίς σχολιασμό. Ήδη, κρατήθηκα την προηγούμενη φορά που ο Σεμπαστιάν εμφανίστηκε με χωρίστρα και μαλλί του 9χρονου αγοριού που το έντυσε η μαμά… Το 9χρονο αγόρι, τουλάχιστον, μόλις θα έμπαινε στο ασανσέρ κάτι θα έκανε γι’ αυτό το χάλι, ο Λέτο το ευχαριστιέται κιόλας! Γι’ αυτό και η σημερινή, κεντρική μας φωτογραφία είναι μνημειώδης! Τι ωραίο που φαίνεται το αγόρι στην πισίνα?? Δευτερόλεπτα πριν σκάσει η μπάλα στο κεφάλι του και προκαλέσει την οργισμένη του αντίδραση, που θα κάνει τη μπουμπού με τη μπουμπού να ψάχνουν να βρουν το βου σου (wc).

Όπως, βέβαια, είμαι σίγουρη φιλενάδα θα έχεις προσέξει το πίσω μέρος τον ευγενικό κύριο με το σκουφί και τα μπρατσάκια, αλλά και τον εξοπλισμό της πισίνας με 15 παπάκια στη σειρά. Σα να λέμε, τα παπάκια στη σειρά!!! Χαχα, εκπληκτικό κι αυτό! Αυτό το μεσαία θέλω και για την μπανιέρα μου τώρα που μου πήραν το καραβάκι κι έχει μείνει μόνο του ένα παπάκι!

Αφήνουμε τον Σεμπαστιάν, όμως, για να πιάσουμε το αγαπημένο μας θέμα. Φιλενάδα μου το ένιωθα, στο είχα πει. Το Μαράκι έχει γίνει προέκταση του εαυτού μου, σαν τη μπουμπού με τη μπουμπού που κρέμονται από την άκρη του ακουστικού! Πριν τη δω, νιώθω ότι θα τη δω. Πριν κάνει κάτι, το διαισθάνομαι! Έτσι, λοιπόν, την πετύχαμε στο περιοδικό «ΟΚ». Σε ένα τυχαίο σαββατιάτικο μεσημέρι, που τυχαία πήγαν βόλτα με τον Παναγιώτη στη Γλυφάδα, τυχαία περπατούσαν χαμογελώντας, τυχαία ήταν εκεί οι φωτογράφοι… Η αγαπημένη μου φωτογραφία δε, φιλενάδα, είναι εκείνη που έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια, όπως όλοι οι αναγνώστες του gazzetta.gr όταν διαβάζουν Λόλα, αλλά συνεχίζουν να κοιτάζουν μπροστά! Και πίστευα φιλενάδα μου πως μόνο ο συνταξιούχος σου θα το έκανε αυτό, γιατί έχει αρθριτικά και δεν στρίβει!

«Περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι με το γιο μας. Δεν μας κούρασε καθόλου, είναι πολύ ήρεμο αγοράκι», είπε η Μαρία Τσουρή στο περιοδικό και αναφέρθηκε – όχι που δεν θα το έκανε – και στην εταιρία που ξεκίνησαν με τον Παναγιώτη. «Το όνομα Nascita ήταν ιδέα του Παναγιώτη, σημαίνει «γέννηση» στα ιταλικά». Α, ωραία! Να το μπω στη μπουμπού και στη μπουμπού να μην βγάζουν τα μάτια τους στις σελίδες του λεξικού. Τέλος, ερωτώμενη για το αθλητικό της μέλλον απάντηση: ««Προς το παρόν δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό μου η ιδέα να συνεχίσω τον αθλητισμό. Είναι άλλες πια οι προτεραιότητές μου». Έλα, δεν το πιστεύω!! Αποκλείεται… Εντάξει, θα το δεχτώ. Αρκεί να συνεχίσει να σχεδιάζει μαγιώ και σκουφάκια!!

Τα φιλιά μου φιλενάδα μου στο αγόρι σου!!! Κι αν δεις τη γραμμούλα να ισιώνει, μη σκας!!! Έτσι το κάνει, για παιχνιδάκι… Σας αφήνω με πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη Μαρία, τον Παναγιώτη σε φυσικές πόζες, αλλά και την Ιωάννα Λίλλη που επέστρεψε για φιλανθρωπικό σκοπό σε ρόλο μοντέλου. Τι φιλανθρωπικό έχουν οι φωτογραφίες προσπαθώ να βρω!! Αγαπημένη μου MrsM. τα σχόλια δικά σου!!!! Αυτά! Χαιρετίσματα στη μπουμπού και τη μπουμπού και να τους πείτε πως από απόψε θα γίνει του κακού μας του καιρού!

 

Τελευταία Νέα