S.O.S. προς τον κόσμο για βοήθεια η Ζαλγκίρις!

S.O.S. προς τον κόσμο για βοήθεια η Ζαλγκίρις!

Γιάννης Ράμμας
S.O.S. προς τον κόσμο για βοήθεια η Ζαλγκίρις!

bet365

Η Ζαλγκίρις Κάουνας αδυνατεί να φανεί συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της κι ο ιδιοκτήτης της, Βλάντιμιρ Ρομάνοφ, έκανε έκκληση στον κόσμο να βάλει το χέρι στην τσέπη!

Με επιστολή του στην ιδιοκτησίας του εφημερίδα Kauno Diena ο Λιθουανός επιχειρηματίας εξέπεμψε S.O.S. για τη σωτηρία της ομάδος.

Αναλυτικά:

Είναι πολύ ευχάριστο πως η Ζαλγκίρις τερμάτισε πρώτη στην γ' όμιλο της Ευρωλίγκας κι έχει στα αλήθεια πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Ωστόσο, θα χρειαστούν χρήματα, ώστε να καταβληθούν οι μισθού και τα πριμ των παικτών.

Όλοι δηλώνουν ανοιχτά την αγάπη τους για τη Ζαλγκίρις κι υπόσχονται να χρηματοδοτήσουν την ομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα - κάθε φίλος της Ζαλγκίρις μπορεί να επενδύσει τουλάχιστον 100 litas (σ.σ. €29).

Διαφορετικά, θα πρέπει να καταφύγουμε στην πώληση παικτών και να αποσυρθούμε απ' τον αγώνα για υψηλότερες διακρίσεις.

Πριν από μερικές εβδομάδες, αρχίσαμε ένα πρόγραμμα ονόματι «Είμαστε με τη Ζαλγκίρις», το οποίο είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να βοηθήσει τη διάσημη ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να καταθέσει τα χρήματα στο λογαριασμό της ομάδος στην Τράπεζα Ūkio.

Επίσης υπάρχει και τηλεφωνικό δίκτυο για τη στήριξη της Ζαλγκίρις είτε μέσω κλήσης είτε μέσω γραπτού μηνύματος στο 1402 με κόστος 5 litas (σ.σ. €1,45).

Η Ζαλγκίρις αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού της Λιθουανίας κι όλοι στη Λιθουανία θα πρέπει να βοηθήσουν στη διάσωση αυτού του πολιτιστικού θησαυρού. Θα ήταν σπουδαίο να δούμε την ομάδα να μάχεται για νίκες στο υψηλότερο επίπεδο στις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χρονιάς.

 

Τελευταία Νέα