Deal Λίβερπουλ με Ρότζερς!

Deal Λίβερπουλ με Ρότζερς!

bet365

Σε συμφωνία με την Σουόνσι για να πάρουν τον προπονητή της, Μπρένταν Ρότζερς, έφτασαν οι Reds και σύμφωνα με ρεπορτάζ απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Οπως προκύπτει από δημοσίευμα του BBC, ο 39χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συμεργασίας και η Σουόνσι θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση. Ο Ρότζερς αποτελεί τον αντικαταστάτη του Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο του «Ανφιλντ» καθώς άφησε την Λίβερπουλ στην 8η θέση της Premier League. Οι Reds τερμάτισαν 17 πόντους κάτω από τη θέση που οδηγεί στο Champions League, όμως θα παίξουν στο Europa League της επόμενης σεζόν αφού κατέκτησαν το League Cup, ενώ έδωσαν το «παρών» και στον τελικό του FA Cup. Αντίθετα, ο Ρότζερς οδήγησε την Σουόνσι σε μία εντυπωσιακή σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, την οποία έκλεισε με νίκη 1-0 κόντρα στην Λίβερπουλ.

Μετά το διαζύγιο με τον Νταλγκλίς, η Λίβερπουλ βγήκε στην αγορά για να βρει προπονητή και υπήρξαν σενάρια όχι μόνο για τον Ρότζερς αλλά για τον τεχνικό της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, τον Φάμπιο Καπέλο και τον Φρανκ Ντε Μπουρ του Αγιαξ.

Ο Βορειοϊρλανδός αρχικά αρνήθηκε να αναλάβει τα ηνία των Reds πριν 12 μέρες και η διοίκηση του κλαμπ στράφηκε περισσότερο στον Μαρτίνεθ, με τον πρόεδρο της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν να τον πιέζει να πάρει τη δουλειά στο «Ανφιλντ».

Η καριέρα του Ρότζερς ξεκίνησε στην Γουότφορντ το 2008, είχε πέρασμα και από την Ρέντινγκ και τον Ιούλιο του 2010 ανέλαβε την Σουόνσι, την οποία οδήγησε στην άνοδο στην Premier League τον Μάιο του 2011.

 

Τελευταία Νέα