Με wild card στον διαγωνισμό τριπόντων ο ΛαΜέλο Μπολ!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Με wild card στον διαγωνισμό τριπόντων ο ΛαΜέλο Μπολ!

bet365

Η λιθουανική λίγκα ενημέρωσε ότι ο ΛαΜέλο Μπολ θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τριπόντων που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Final 4 του κυπέλλου αφού του δόθηκε wild card.

Tα αδέλφια του Λόνζο Μπολ, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο, μαζί με τον πατέρα τους ΛαΒάρ και τη συνοδεία τους... κατοικοεδρεύουν πλέον στο Πριενάι ενώ αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο φιλικό της Βιτάουτας με τη β' ομάδα ομάδα της Ζάλγκιρις προκαλώντας... φρενίτιδα. Μάλιστα ο ΛαΜέλο θα συμμετάσχει με wild card στον διαγωνισμό τριπόντων που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του SIL-King Mindaugas Cup στη Svyturio Arena της Κλαϊπέντα ως νεότερος παίκτης της λιθουανικής λίγκας.

«Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του event. Αποφασίσαμε να δώσουμε wild card σε ένα από τα αδέλφια Μπολ. Είμαστε χαρούμενοι αφού ένα μελλοντικό αστέρι του ΝΒΑ θα έχει να λέει ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό μας» εξήγησε ο πρόεδρος της λιθουανικής λίγκας, Ρεμίλιους Μιλάσιους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα