Ο «Super Mario» είναι Πανάθα! (pics)

Gazzetta team
Ο «Super Mario» είναι Πανάθα! (pics)
Η Μπέτυ Κουράκου, πρώην κοπέλα του Μάριο Μπαλοτέλι αποκαλύπτει πως ο Ιταλός άσος είναι Παναθηναϊκός(!), ενώ τον θεωρεί πολύ καλύτερο του Σισέ, τόσο στυλιστικά όσο και σαν ποδοσφαιριστή.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εκτός από καλός σκόρερ εντός γηπέδου, διατηρεί την ίδια ικανότητα και εκτός. Αυτό άλλωστε είναι γνωστό, ωστόσο το επιβεβαιώνει και η επί δύο χρόνια ελληνίδα κοπέλα του, η Μπέτυ Κουράκου.

Η πρώην σύντροφος του Ιταλού ποδοσφαιριστή τονίζει ότι ο Μπαλοτέλι είναι παρεξηγημένος από τα Μέσα και είναι πολύ καλύτερος από τον Σισέ σε όλα του! «Είναι πολύ καλό παιδί, τα Media τον έχουν αδικήσει. Είναι ευχάριστος τύπος, τσαμπουκάς, άνθρωπος με θετική ενέργεια και ωραίος τρελός» δηλώνει μεταξύ άλλων η Μπέτυ Κουράκου στην εφημερίδα Live Sport και προσθέτει σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει μαζί του να του δώσει συγχαρητήρια για τα γκολ στην Γερμανία και την πρόκριση στον τελικό:

«Δεν ήθελα να του τηλεφωνήσω, του τα έδωσα μέσω Facebook. Θα έχει δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα μέχρι τώρα. Καλύτερα να του μιλήσω αύριο (σ.σ. Σήμερα)», λέει το πανέμορφο μοντέλο, δείγμα της καλής σχέσης που έχουν κρατήσει παρά τον χωρισμό τους.

Για το τι του αρέσουν και που πήγαιναν σας ζευγάρι: «Πηγαίναμε στο Λούνα Παρκ και το χαιρόμασταν σαν παιδιά. Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια, η μουσική, η μόδα, τα ρούχα και σε διαβεβαιώ επειδή έχω συναντηθεί και με τον Σισέ, ο Μάριο έχει πολύ καλύτερο στυλ και γούστο από τον Τζιμπρίλ και είναι και καλύτερος παίκτης!»

Συμπληρώνει μάλιστα πως είναι Παναθηναϊκός! Πως; Η Μπέτυ λέει: «Θεωρεί καλύτερο παίκτη του κόσμου τον Μέσι, εκτιμά τον Ρονάλντο αν και δεν του αρέσει η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο και από την Ελλάδα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό!

Δεν ξέρω πως και γιατί. Ίσως από το Τσάμπιονς Λινγκ. Εγώ πάντως είμαι Ολυμπιακάρα!».

Η νεαρή καλλονή ενημερώνει επίσης τους θαυμαστές του ότι αν είναι τυχεροί μπορεί να τον... πετύχουν, αφού της αποκάλυψε ότι σκέφτεται το καλοκαίρι να επισκεφτεί την Ελλάδα για τις διακοπές του, και πιο συγκεκριμμένα τη Μύκονο.