Πώς περνάει ένα 24ωρο στην «φούσκα» της Ιαπωνίας (vid)

Πώς περνάει ένα 24ωρο στην «φούσκα» της Ιαπωνίας (vid)

bet365

Οι αθλήτριες της κωπηλασίας, Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου περιέγραψαν τις συνθήκες που συναντούν οι αθλητές στο Τόκιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες σε… «φούσκα» θα περάσουν οι αθλητές στο Τόκιο. Από ελληνικής πλευράς ήδη βρίσκονται εκεί τα πληρώματα της κωπηλασίας, με τις Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου και Στέφανο Ντούσκο.

Τα τρία κορίτσια της κωπηλασίας, περιέγραψαν το τι αντιμετώπισαν με το που έφτασαν στο Τόκιο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κινούνται προκειμένου να κάνουν την προετοιμασία τους, με τα αυστηρά πρωτόκολλα των Ιαπώνων.

«Οταν φτάσαμε μας είπαν να περιμένουμε στο αεροπλάνο μέχρι να κατέβουν όλοι οι άλλοι επαφές και να μην έρθουμε σε επαφή με τους υπόλοιπους πολίτες. Μετά περάσαμε από έλεγχο 4 ωρών, χρησιμοποιήσαμε μια εφαρμογή, περάσαμε ελέγχους και κάναμε pcr τεστ, τα οποία περιμέναμε να βγούμε. Μπήκαμε και βγήκαμε από ξεχωριστές εισόδους και εξόδους. Μετά πήγαμε κατευθείαν στο λεωφορείο, στο αεροδρόμιο δε μπορούσαμε να πάμε πουθενά, απαγορευόταν, κινούμασταν με συνοδό» περιέγραψαν στο Open για την άφιξή τους.

«Δεν βγαίνουμε ούτε για το σούπερ μάρκετ»

Στη συνέχεια μίλησαν για το πως κινούνται εντός του ξενοδοχείου καθώς δεν τους επιτρέπεται να βγουν από αυτό αν δεν έχουν προπόνηση.

«Δεν επιτρέπεται να βγούμε εκτός ξενοδοχείου. Ότι χρειαζόμαστε, είτε από σουπερμάρκετ είτε από οτιδήποτε το γράφουμε σε χαρτί και πηγαίνει άνθρωπος από τη διοργάνωση και μας το φέρνει. Φαγητό τρώμε σε συγκεκριμένο χώρο και παντού περπατάμε με τις κάλτσες μέσα στο ξενοδοχείο. Με το που μπαίνουμε μέσα μας βάζουν να τα βγάλουμε και να τα αφήσουμε στην είσοδο» διηγούνται τα κορίτσια της κωπηλασίας που στη συνέχεια περιέγραψαν την διαδικασία για να πάνε να κάνουν προπόνηση.

«Κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε PCR τεστ, το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε εδώ, έχουν βάλει κίτρινες ταινίες ώστε να περπατάμε από συγκεκριμένο δρομάκι για να μη ερχόμαστε σε επαφή με άλλους και φοράμε παντού -εκτός από τη βάρκα- τις μάσκες μας» ανέφεραν.


 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα