Κωπηλασία: Ο καιρός ανέβαλε το κοινόβιο της εθνικής

Newsroom
Κωπηλασία: Ο καιρός ανέβαλε το κοινόβιο της εθνικής

bet365

Αναβολή λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική παίρνει για τρεις μέρες η έναρξη του προπονητικού κοινοβίου της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που ήταν να ξεκινήσει αύριο Δευτέρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι 12 αθλητές κι αθλήτριες που είχαν κληθεί να παρακολουθήσουν το κοινόβιο της κωπηλασίας ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στο Σχοινιά την Πέμπτη.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Αττική, η σημερινή πρώτη συνάντηση των «12» της εθνικής ομάδας αναβλήθηκε κι έτσι η συγκέντρωση στο Σχοινιά θα γίνει την Πέμπτη.

Στο κοινόβιο έχουν κληθεί οι: Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Ιωάννα Ασβεστά (ΝΟΘ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Γιάννης Καλανδαρίδης, Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Ελένη Κοντού (ΝΟ Μυτ), Στέφανος Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Δημήτρης Παπάζογλου (ΝΑΟΣ), Θανάσης Παλαιοπάνος (ΝΟΙ), Ζωή Φίτσιου (ΙΟΘ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Νίκος Χωλόπουλος (ΝΟ Μαυρ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα