Κωπηλασία: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης αθλήτριας από προπονητή στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Κωπηλασία: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης αθλήτριας από προπονητή στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ανήλικη αθλήτρια της κωπηλασίας στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση.

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης αθλήτριας από προπονητή ήρθε στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα προπονητή κατήγγειλε ανήλικη αθλήτρια της κωπηλασίας στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. Η αθλήτρια υπέβαλε μήνυση σε βάρος νεαρού προπονητή, όσο και οι γονείς της, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του η κακοποίηση φέρεται να αφορά το διάστημα 2021-2022. Ο καταγγελλόμενος προπονητής φέρεται να ασκούσε ψυχολογική πίεση και να απειλούσε την αθλήτρια, προκειμένου να μην προβεί σε καταγγελία και αποκαλυφθούν οι πράξεις του.

Ωστόσο, η αθλήτρια και εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε στους γονείς της, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι διωκτικές αρχές. Με τη μήνυση ζητείται να ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για οποιοδήποτε άλλο αδίκημα ενδεχομένως προκύψει από την έρευνα. Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά η ομοσπονδία του αθλήματος και η αστυνομία.

Πηγή: GRTimes

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα