Συγκίνησε ο Κυνηγάκης : «Είμαστε μόνοι μας, στο σκοτάδι μας, λείπει ο κόσμος» (vid)

Συγκίνησε ο Κυνηγάκης : «Είμαστε μόνοι μας, στο σκοτάδι μας, λείπει ο κόσμος» (vid)

bet365

Ο Αλκης Κυνηγάκης θυμήθηκε το ξέσπασμα του Ιακωβίδη και τόνισε πως υπάρχουν πολλοί αθλητές που ζουν στο… σκοτάδι.

Ο Αλκης Κυνηγάκης στις δηλώσεις του μετά τον τελικό των 10 χλμ ανοιχτής θαλάσσης, θυμήθηκε τον Θοδωρή Ιακωβίδη.

Ο Κυνηγάκης κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση και να τερματίσει στην 5η θέση του αγώνα, ωστόσο τόνισε πως και αυτός, ανήκει στην κατηγορία αθλητών που παλεύουν μόνοι τους για να πετύχουν τα όνειρά τους.

«Δεν είχα ιδιαίτερους σύμμαχους αυτή την πενταετία. Το είπε και ο Ιακωβίδης. Είμαστε μόνοι μας και παλεύουμε. Αν είχαμε κάθε χρόνο ολυμπιάδα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Λείπει ο κόσμος. Είμαστε μόνοι μας στο σκοτάδι μας» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον αγώνα, ο νεαρός πρωταθλητής ανέφερε πως είναι… τρελά χαρούμενος για την 5η θέση, ωστόσο ήθελε ένα μετάλλιο.

«Ηταν περίπλοκος αγώνας που απαιτούσε καλό ρυθμό σε όλη την κούρσα. Πίστεψα ότι μπορούσα να πάρω το… μενταγιόν, αλλά ένα άνοιγμα στο 6ο χιλιόμετρο μου κόστισε. Θα το κυνηγήσω στο Παρίσι. Εννοείται πως είμαι τρελά χαρούμενος (για την 5η θέση). Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θα είχα… σαλτάρει αν δεν γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες γιατί άλλον μεγάλο αγώνα δεν έχουμε μέσα στη χρονιά» ανέφερε.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα