Κουλούρης: «Περίμενε τελικό ο Απόστολος αλλά είναι επιτυχία η 11η θέση σε Ολυμπιακούς»

Κουλούρης: «Περίμενε τελικό ο Απόστολος αλλά είναι επιτυχία η 11η θέση σε Ολυμπιακούς»

bet365

Ο γυμναστής του Απόστολου Χρήστου, Δημήτρης Κουλούρης, σχολιάζει στο Gazzetta την κούρσα του στα 100μ ύπτιο αλλά και την επόμενη ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Απόστολος Χρήστου στο Τόκιο πήγε ένα βήμα πιο μακριά από ότι στο Ρίο το 2016 όσο αφορά τα 100μ ύπτιο αλλά έμεινε για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το όνειρο της συμμετοχής σε τελικό σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο γυμναστής του και παλιός πρωταθλητής της κολύμβησης, Δημήτρης Κουλούρης, σχολιάζει στο Gazzetta την κούρσα του Απόστολου: «Σίγουρα είναι απογοητευμένος και ο Απόστολος.

Περίμενε να μπει στον τελικό. Ήταν στις δυνατότητες του και εάν έπιανε την επίδοση της Βουδαπέστης θα ήταν με άνεση στον τελικό. Το ότι υπάρχει απογοήτευση για μια 11η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες δείχνει και το επίπεδο που έχει φτάσει. Σίγουρα στον αθλητισμό υπάρχουν και κάποιες αναποδιές. Αυτό όμως είναι και το νόημα. Το θέμα είναι να το διαχειριστείς και να συνεχίσεις για να πετύχεις τον στόχο σου».

Όσο αφορά τη συνέχεια ο Απόστολος Χρήστου έχει μια συμμετοχή στα 100μ ελεύθερο αλλά και σε δυο σκυτάλες (4χ100μ μικτή, 4χ100 mixed) και ο Δημήτρης Κουλούρης μας λέει: «Το 100μ ελεύθερο είναι σαφώς ένα αγώνισμα με μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τα 100μ ύπτιο.

Ο Απόστολος θα παλέψει για να βελτιώσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ και να ψάξει μια θέση στον ημιτελικό. Είναι δύσκολο το αγώνισμα. Δεν το έχει τόσο δουλεμένο όσο το ύπτιο αλλά νομίζω θα δείξει καλά πράγματα. Μετά από τα 100μ ύπτιο που είναι το αγώνισμα του ίσως χαλαρώσει και απολαύσει πιο πολύ τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο Δημήτρης Κουλούρης είναι εκτός από γυμναστής του Απόστολου Χρήστου και ιδιοκτήτης Training Room αλλά και Arla Protein ambassador.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα