Κυνηγάκης: «Μακάρι να κάνω τους Έλληνες να κλάψουν όπως ο Γιαννιώτης»

Κυνηγάκης: «Μακάρι να κάνω τους Έλληνες να κλάψουν όπως ο Γιαννιώτης»

bet365

Ο Θανάσης Κυνηγάκης λίγη ώρα μετά από την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε για τον Σπύρο Γιαννιώτη που θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του.

Μετά από 3 συμμετοχές, ένα ασημένιο μετάλλιο και μια 4η θέση, η σκυτάλη από τον Σπύρο Γιαννιώτη περνάει στα χέρια του Θανάση Κυνηγάκη.

Ο 22χρονος κολυμβητής εξασφάλισε με φανταστική εμφάνιση στο προ ολυμπιακό της Πορτογαλίας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 10χλμ Μαραθώνιας Κολύμβησης.

Έτσι θα γίνει ο 2ος Έλληνας κολυμβητής που θα συμμετάσχει στα 10χλμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά θα ήθελε να έχει και την πορεία του!

«Μακάρι να κάνω τους Έλληνες να κλαίνε»

Ο Κυνηγάκης μίλησε στο koe.org.gr για το 2016 και το ασημένιο μετάλλιο του Γιαννιώτη αλλά και για το Τόκιο που έρχεται:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέλος αυτής της κούρσας. Όλο το καράβι σηκώθηκε όρθιο κλαίγοντας και χειροκροτώντας το Σπύρο Γιαννιώτη.

Μακάρι να κάνω τους Έλληνες να σηκωθούν ξανά στο πόδι και να κλαίνε από συγκίνηση. Προς το παρόν κλαίω εγώ από συγκίνηση. Έκανα σήμερα το όνειρο μου πραγματικότητα και θα βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ελπίζω να ακολουθήσω πιστά τα βήματα του Σπύρου Γιαννιώτη».

«Στόχος η διάκριση στο Τόκιο»

Ο προπονητής του, Βαγγέλης Κοζομπόλης υποστήριξε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Άλκης έχει θέσει ως στόχο την διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, αλλά για να πετύχει αυτό το πράγμα έπρεπε πρώτα να προκριθεί. Τα κατάφερε σήμερα και απέδειξε ότι είναι ικανός να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη κούρσα στους αγώνες του Τόκιο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.