Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Στόχος μας να φέρουμε μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα»

Newsroom
Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Στόχος μας να φέρουμε μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα»

bet365

Μεγαλεπήβολα σχέδια έχει ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος μέσα από τη σελίδα της European 4 All Athletics στα social media, γνωστοποίησε το βράδυ της Κυριακής (23/1) την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υγρού στίβου (LEN).

Σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟΕ από την Πάτρα αναφέρθηκε στο ρόλο που φιλοδοξεί να παίξει η χώρα μας στα ευρωπαϊκά δρώμενα, φέρνοντας μεγάλες διοργανώσεις ή αναβαθμίζοντας ήδη υπάρχουσες.

«Η Ελλάδα θα έχει δυνατή φωνή στην Ευρώπη και στα κέντρα αποφάσεων, θα χαράσσει, πλέον τις εξελίξεις» είπε αρχικά ο Γιαννόπουλος και συμπλήρωσε «στόχος μας είναι να φέρουμε πολλές μεγάλες διοργανώσεις στην χώρα μας και ήδη έχουμε προγραμματίσει σημαντικούς αγώνες.

Θέλουμε την αναβάθμιση του Κυπέλλου “Ακρόπολις” στην κολύμβηση, που θα διεξαχθεί το διάστημα 3-6 Ιουνίου, στόχος μας είναι να διοργανώσουμε δυνατούς αγώνες στο Open Water και σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πού θα διεξαχθούν, ενώ θα δώσουμε μεγάλη έμφαση και στο High Diving, που θα φιλοξενηθεί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης».

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος βρίσκεται στην Πάτρα με αφορμή το εναρκτήριο παιχνίδι της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του World League, που θα γίνει στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» την Τρίτη (25/1, 20:00).


 

Τελευταία Νέα