Παγκόσμιο κολύμβησης: Εκτός τελικού Μάρκος και Δαμασιώτη, διεκδικεί μετάλλιο σήμερα ο Χρήστου

Newsroom
Παγκόσμιο κολύμβησης: Εκτός τελικού Μάρκος και Δαμασιώτη, διεκδικεί μετάλλιο σήμερα ο Χρήστου

bet365

Μακριά από τις καλές εμφανίσεις τους έμειναν ο Δημήτρης Μάρκος και η Γεωργία Δαμασιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα.

Ο Δημήτρης Μάρκος δεν κατάφερε να επαναλάβει τη χθεσινή του εμφάνιση και στα προκριματικά των 200μ ελεύθερο έκανε χρόνο 1:46.90 για να μείνει χαμηλά στην κατάταξη.

Από την πλευρά της η Δαμασιώτη στην πρώτη της κούρσα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης, κατετάγη 28η στα 200 μέτρα πεταλούδας κάνοντας χρόνο 2:12.00, επίδοση αρκετά πίσω από το ρεκόρ της (2:10.11).

Ο Χρήστου διεκδικεί το πρώτο ελληνικό μετάλλιο

Μπορεί χθες ο Ανδρέας Βαζαίος να έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας σε Παγκόσμιο 25αρας πισίνας, αλλά σήμερα, στις 16:07 ο Απόστολος Χρήστου θα έχει την ευκαιρία να το πετύχει.

Μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στον χθεσινό ημιτελικό των 100μ. ύπτιο, όπου τερμάτισε 2 εκατοστά πάνω από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 49.89, πάει στον σημερινό τελικό με σοβαρές πιθανότητες να ανέβει στο βάθρο καθώς σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση και αναμένεται να κυνηγήσει και την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ.

Φαβορί για το χρυσό είναι ο Αμερικανός Κάσας, αλλά υπάρχει και ο Ρώσος Κολέσνικοφ με τον Πολωνό Στοκόφσκι που είναι κι αυτοί υποψήφιοι για βάθρο.

 

Τελευταία Νέα