Ο Ολυμπιακός τον τίτλο στην ανοιχτή θάλασσα, πρωτιές για Μάρκο και Γιαννοπούλου

Newsroom
Ο Ολυμπιακός τον τίτλο στην ανοιχτή θάλασσα, πρωτιές για Μάρκο και Γιαννοπούλου

bet365

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τα σκήπτρα και στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας για μια ακόμη χρονιά, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water όλων των κατηγοριών & Masters που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Παραλία Διστόμου, στον Οικισμό Άσπρα Σπίτια.

O Ολυμπιακός πρώτευσε στη γενική βαθμολογία συλλόγων με 121 βαθμούς, με δεύτερο τον Άρη Θεσσαλονίκης (72 β.) και τρίτο το Παλαιό Φάληρο με 68 β.
Οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρωτιά και στις επιμέρους βαθμολογίες, των Αγοριών (61 β.) και των κοριτσιών (60 β.). Στα Αγόρια δεύτερος ήταν ο ΑΟ Π. Φαλήρου με 33 β. και τρίτος ο Άρης με 31 β. Στα κορίτσια τη 2η θέση πήρε ο Άρης με 41 β. και την 3η το Παλαιό Φάληρο με 35 β.

Ο Δημήτρης Μάρκος του ΝΟ Καλαμακίου με χρόνο 2ώρ.04:00.171 ήταν ο νικητής στον αγώνα των 10 χλμ. Ανδρών.

Στην κατηγορία των Γυναικών, στα 10 χιλιόμετρα, πρωταθλήτρια, με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, αναδείχθηκε η Νεφέλη Γιαννοπούλου του Άρη Θεσσαλονίκης με 2ώρ.12:33.953.

Το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. στους Άνδρες κατέκτησε ο Δημήτρης Καϊτατζής του Μακεδονικού (2ωρ.05:12.048.) και το χάλκινο ο Αδάμ Τσατήρας του Πανελλήνίου (2ώρ.05:40.997), ο οποίος είχε πρωτεύσει στο 5άρι.

Στις Γυναίκες ασημένια ήταν η Αφροδίτη Κατσιάρα του Παλαιού Φαλήρου (2ώρ.18:45.872) και χάλκινη η Στυλιανή Απλάντη του Ολυμπιακού (2ώρ.29:28.035).

Στα 10 χλμ. των Νέων Ανδρών πρώτευσε ο Μιχάλη Διασίτης του Παλαιού Φαλήρου, με δεύτερο τον Σπύρο Ανδρεάδη του ΠΑΟΚ και τρίτο τον Βαγγέλη Αρβανίτη του Π. Φαλήρου. Στα 10 χλμ. Νέων Γυναικών πρώτη ήταν η Μαρίνα Τριανταφυλλίδη του ΝΟΒΑ με δεύτερη την Ελένη Κεχαγιά του Άρη. Στα 7,5 χλμ. εφήβων πρώτευσε ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του Άρη, με δεύτερο τον Βασίλη Σοφικίτη του Ολυμπιακού και τρίτο τον Γιάννη Μαυρογένη του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Τέλος τα μετάλλια στα 7,5 χλμ. Νεανίδων κατέκτησαν, χρυσό η Βασιλική Τάτσιου (ΝΟ Πατρών), αργυρό Καλλιόπη Κανόγκα (Ολυμπιακός) και χάλκινο η Μαρίνα Πάκου (Ολυμπιακός).

 

Τελευταία Νέα