Open Water: Αγώνες προεπιλογής στο Δίστομο για το Ευρωπαϊκό στο Παρίσι!

Open Water: Αγώνες προεπιλογής στο Δίστομο για το Ευρωπαϊκό στο Παρίσι!

bet365

Σημαντική διοργάνωση για τον υγρό στίβο, το προσεχές Σάββατο 5 Ιουνίου στα Ασπρα Σπίτια παραλίας Διστόμου, καθώς θα διεξαχθεί ο αγώνας επιλογής για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Open Water με την στήριξη του εργοστασίου «Αλουμίνιον της Ελλάδος», που ανήκει στον Τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS.

Εν συνεχεία τα μέλη της εθνικής ομάδας που θα επιλεγούν θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων, Εφήβων / Νεανίδων, Νέων ανδρών / Νέων γυναικών που θα διεξαχθεί στο Παρίσι από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου.


Ζητούμενο για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος είναι στο Παρίσι να ταξιδέψουν έως και 6 αθλητές και αθλήτριες προκειμένου να πάρουν μέρος στους αγώνες. Το Σαββατιάτικο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα 5χλμ Παίδων / Κορασίδων (Κ14-Κ15), τα 7,5χλμ Εφήβων / Νεανίδων (Κ16-Κ17) και τα 10χλμ Νέων ανδρών / Νέων γυναικών (Κ18-Κ19), με ώρα έναρξης στις 11.30 το πρωί.


Οπως γίνεται γνωστό εκτός συναγωνισμού θα μπορούν να μετάσχουν και κολυμβητές / τριες άνω των 20 ετών (Κ20), στο αγώνισμα των 10χλμ, για προπονητικούς λόγους.
Θα πρέπει να τονιστεί πως το Αλουμίνιον της Ελλάδος, του Τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS, στηρίζει εμπράκτως τη διοργάνωση παρέχοντας το ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης και έκδοσης αποτελεσμάτων , το οποίο περιλαμβάνει:


1. Πλωτή αψίδα τερματισμού με ταμπλό για τερματισμό μέσα στο νερό.
2. Δύο Active Chip ανά αθλητή (αριστερό και δεξί χέρι) με neoprene και velcro.
3. Xρονομέτρηση και Αποτελέσματα.
4. Χρονόμετρο πραγματικού χρόνου.
5. Ζωντανά αποτελέσματα στο διαδίκτυο.
6. Κάμερα Backup.
7. Σύστημα Announcement σε Tablet.
8. 2 Σημαδούρες κίτρινες εκατέρωθεν της εισόδου προς τον τερματισμό.


Το σύστημα με το Chip είναι αντίστοιχο με αυτά που χρησιμοποιούνται σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Το σύνολο του εξοπλισμού το χειρίζεται εξειδικευμένο προσωπικό της ESE.
Τα Chip θα παραδοθούν στη γραμματεία του αγώνα μέσα σε φάκελο όπου εξωτερικά θα αναγράφεται ο αγωνιστικός αριθμός και το ονοματεπώνυμο του παίκτη. Τα Chip είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και μετά το πέρας του αγώνα θα πρέπει να επιστραφούν.


Επίσης για τους αγώνες της ΚΟΕ, συνεργάζονται ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και το σωματείο - μέλος της Ομοσπονδίας, ΑΨΛ Μεδεών.

Η αφίσα των αγώνων

 

Τελευταία Νέα