Ιστιοπλοΐα: Στην 8η θέση του Παγκοσμίου Οπτιμιστ ο Παναγόπουλος

Η εθνική ιστιοπλοϊας στα όπτιμιστ των μικρών κατηγοριών

bet365

Με πολλά σκαμπανεβάσματα του καιρού έγιναν δύο ακόμη ιστιοδρομίες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ που διεξάγεται στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας και ο Ιάσων Παναγόπουλος εξακολουθεί να είναι μέσα στους στόχους του.

Στην 5η κούρσα ο ιστιοπλόος του Ν.Ο Καλαμακίου ξεκίνησε πρόωρα και χρεώθηκε με 63 βαθμούς ποινής, ενώ στην 6η ιστιοδρομία τερμάτισε 16ος.

Έτσι, στη γενική βαθμολογία των 248 σκαφών είναι 8ος με 29 βαθμούς, μόλις 19 περισσότερους από τον 1ο Τ. Γκρίνμπεργκ (Η.Π.Α.).

Θυμίζουμε ότι στις πρώτες τέσσερις ιστιοδρομίες ο Παναγόπουλος είχε τερματίσει 1,1,7 και 4 αντίστοιχα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί και ο Ιωάννης Τουρνής, ο οποίος στις δυο τελευταίες κούρσες τερμάτισε 8 και 4 αντίστοιχα και με 38 βαθμούς είναι 14ος.
Ο Παναγόπουλος και ο Τουρνής συνεχίζουν στον χρυσό στόλο και έχουν ελπίδες διάκρισης.

Η Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη του Ν.Ο Ανδρου έπεσε στην 75η θέση. Τερμάτισε 20 και 56 αντίστοιχα κι έχει 94 βαθμούς ποινής.

Ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης του Ι.Ο.Π. είναι 119ος με 131 βαθμούς (21, 43) και ο Ανδρέας Ψωμιάδης του Ν.Ο.Τ.Κ. βρίσκεται στην 176η θέση με 181 βαθμούς (63, 35).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα