Στον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα αντιπροσωπεία της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας

Newsroom
Στον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα αντιπροσωπεία της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας

bet365

Στο γραφείο του γ.γ, της Κ. Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, βρέθηκε η ηγεσία της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, με θέμα συζήτησης το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ναυτικοί όμιλοι της με τη νομιμότητα των εγκαταστάσεών τους. 

Τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, με επικεφαλής την πρόεδρο Νίκη Αναστασίου και την παρουσία του μέλους του Δ.Σ της ΕΙΟ Λάμπη Τσουκαλά. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, Θοδωρήε Λιάπης.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι ναυτικοί όμιλοι της χώρας με τη νομιμότητα των εγκαταστάσεών τους.

Η Νίκη Αναστασίου και ο Λάμπης Τσουκαλάς ενημέρωσαν αναλυτικά τον Δημήτρη Κουτσούμπα για το τι ακριβώς συμβαίνει και το συνολικό πλαίσιο που ισχύει με τις εγκαταστάσεις των σωματείων και εισέπραξαν μεγάλο ενδιαφέρον από τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Από τη συζήτηση προκύπτει ότι η μοναδική λύση πρέπει να είναι πολιτική με μια νομοθετική ρύθμιση που θα προστατεύει τους ομίλους και φυσικά θα ψηφιστεί απ’ όλες τις πτέρυγες της Βουλής.

«Μόνο έτσι θα δοθεί ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη δεκάδων ναυτικών ομίλων, των μελών τους, των αθλητών, των γονιών τους, των προπονητών και όσων ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα. Διαφορετικά, αν δεν λυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις των ομίλων η ιστιοπλοΐα κινδυνεύει να καταντήσει μόνο τουριστική» σημειώνεται από την ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα