Ιστιοπλοϊα: Πρώτη η Μακρή, δεύτερος ο Τουρνής στα μισά του Παγκοσμίου στα Οπτιμιστ

Newsroom
Ιστιοπλοϊα: Πρώτη η Μακρή, δεύτερος ο Τουρνής στα μισά του Παγκοσμίου στα Οπτιμιστ

bet365

Εξαιρετική αρχή για τους μικρούς ιστιοπλόους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ, με την Αννα Μαρία Μακρή να έχει την πρωτοπορία και τον Γιάννη Τουρνή να είναι δεύτερος στα αγόρια.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιούν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Ο Ιωάννης Τουρνής ανέβηκε στην 2η θέση της γενικής βαθμολογίας των 276 σκαφών και η Άννα Μαρία Μακρή είναι 23η στη γενική, αλλά 1η στα κορίτσια!

Αναλυτικά έχουν γίνει 4 ιστιοδρομίες. Οι αθλητές και αθλήτριες από 61 χώρες τρέχουν σε 4 γκρουπ.

Στην 3η και 4η κούρσα ο Ι.Τουρνής του Ν.Ο.Π. Φαλήρου τερμάτισε 8ος και 3ος αντίστοιχα και με 17 βαθμούς είναι δεύτερος .Προηγείται ο Ουκρανός Σ. Μαντόνιχ με 16 βαθμούς. Πολύ καλά πάει και ο Εμμανουήλ Βομβύλης. Ο ιστιοπλόος του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες τερμάτισε 11ος και 5ος αντίστοιχα.

Η Άννα Μαρία Μακρή του Ν.Ο.Π. Φαλήρου τερμάτισε 12η και 10η αντίστοιχα και με 52 βαθμούς είναι 23η στη γενική και 1η στα κορίτσια.

Στην 42η θέση με 67 βαθμούς είναι η Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη του Ν.Ο. Άνδρου. Στην 3η ιστιοδρομία τερμάτισε 1η και στην 4η κατέλαβε την 10η θέση.

Ο Νικόλαος Βουγιούκας του Ν.Ο.Καλαμακίου είναι 78ος με 93 βαθμούς (12ος και 32ος αντίστοιχα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα