Ιστιοπλοΐα: Οι επιλογές των εθνικών ομάδων για τις διεθνείς διοργανώσεις σε Οπτιμιστ και ILCA 4

Newsroom
Ιστιοπλοΐα: Οι επιλογές των εθνικών ομάδων για τις διεθνείς διοργανώσεις σε Οπτιμιστ και ILCA 4

bet365

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες πρόκρισης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων Οπτιμιστ και ILCA 4 με τη συμμετοχή 229 σκαφών!

Μετά τον πανελλήνιο αγώνα πρόκρισης σε Οπτιμιστ και ILCA 4, σχηματίστηκαν οι αποστολές για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις στις δύο κατηγορίες της ιστιοπλοΐας.

Στις 10 ιστιοδρομίες των Οπτιμιστ συμμετείχαν 89 αγόρια από 40 ομίλους και 43 κορίτσια από 29 ομίλους.

Η εθνική ομάδα αποτελείται από 12 αθλητές και αθλήτριες. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας θα μας εκπροσωπήσουν οι Εμμανουήλ Αναστάσιος Βομβύλας, ο Νικόλαος Βουγιούκας, η Αννα Μαρία Μακρή, ο Ιωάννης Τουρνής και η Χρυσούλα Κοκκινάκη Κανέλλου.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Δανίας θα λάβουν μέρος οι Αθηνά Σουλιώτη, ο Λεωνίδας Σέχου, ο Ιάσων Παναγόπουλος , ο Στέφανος Σαμαράς, ο Νικόλαος Κομιανός, η Φραγκίσκη Κοσμά και η Έλενα Νόρτον.

Στις 11 κούρσες των ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7) έτρεξαν 61 αγόρια από 31 ομίλους και 36 κορίτσια από 26 ομίλους.

Η εθνική ομάδα αποτελείται από 10 αγόρια και 10 κορίτσια που θα μας εκπροσωπήσουν σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Πρόκειται για τους εξής ιστιοπλόους:

ΑΓΟΡΙΑ

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης, Διονύσιος Καλπογιαννάκης, Αχιλλέας Γκίκας, Μάριος Σταθάς, Παναγιώτης Σπανός, Γεώργιος Ζυγούρης, Ευάγγελος Κουκούδης, Αδαμάντιος Πετριανός, Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου και Στέφανος Τσάκος.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ευαγγελία Καραγεώργου, Μαρία Χριστίνα Μένη, Αιμιλία Παπανικήτα, Ευγενία Καλιπτσίδη, Μαρία Ελένη Καλακώνα, Ερμιόνη Γκίκα, Θεοδώρα Δαφερέρα, Σοφία Καραουλάνη, Ελισάβετ Ηλιοπούλου και Αργυρώ Κουράβελου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα