Καπράλος: «Μεγάλο παράπτωμα της Μπεκατώρου αν μίλησε για ξέπλυμα χρήματος» (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Καπράλος: «Μεγάλο παράπτωμα της Μπεκατώρου αν μίλησε για ξέπλυμα χρήματος» (vids)

bet365

Θέση στις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για ξέπλυμα χρήματος πήρε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες που φέρεται να έχει κάνει η Σοφίας Μπεκατώρου στην κατάθεσή της κατά της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.

Η Μπεκατώρου φέρεται να έχει πει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της, πως η ΕΙΟ «ήταν το πλυντήριο της ΕΟΕ» φράση που αν αποδειχθεί πως έχει ειπωθεί στα πρακτικά, τότε θα φέρει σειρά αντιδράσεων.

Από την πλευρά της ΕΟΕ και της ΕΙΟ δεν υπάρχει ακόμη αντίδραση καθώς περιμένουν τα πρακτικά της δίκης, ωστόσο ο κ. Καπράλος, μιλώντας στην ΕΡΤ 3 έκανε λόγο για «μεγάλο παράπτωμα» της αθλήτριας.

«Δεν γνωρίζουμε τι έχει ειπωθεί στο δικαστήριο και αυτό ακριβώς έχουμε ζητήσει να ακούσουμε, να διαβάσουμε τα πρακτικά της δίκης. Θέλω να πιστεύω πως η Σοφία δεν έχει αποκαλέσει την ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία ‘’πλυντήριο’’ της ΕΟΕ. Είναι βαρείς χαρακτηρισμοί και πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει. Αν το έχει κάνει είναι μεγάλο παράπτωμα και θα επιληφθούμε αργότερα με αυτό. Πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει γιατί ήταν παρούσα και στην ΕΟΕ και ξέρει ότι ποτέ δεν έχει λεχθεί κάτι τέτοιο στην Ολυμπιακή Επιτροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED