Η Χάποελ απολογήθηκε στον Αμάρε για την... ανακοίνωση!

Η Χάποελ απολογήθηκε στον Αμάρε για την... ανακοίνωση!

Η Χάποελ απολογήθηκε στον Αμάρε για την... ανακοίνωση!

bet365

O Αμάρε Στούνταμαϊρ έσπευσε να διαψεύσει ότι έχει υπογράψει στη Χάποελ και οι Ισραηλινοί απολογήθηκαν στον άλλοτε NBAer για το... timing της ανακοίνωσης.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής (1/7) την επιστροφή του Αμάρε Στούνταμαϊρ, ο οποίος με τη σειρά του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους από την αναστάτωση!

Από την πλευρά τους οι «κόκκινοι» εξέδωσαν νέα ανακοίνωση τονίζοντας πως «την περασμένη εβδομάδα ο Αμάρε ενημέρωσε την ιδιοκτησία του κλαμπ ότι εφόσον δεν υπογράψει σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ, θα παίξει στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση. Αν ο Αμάρε πληγώθηκε από το timing της ανακοίνωσης, απολογούμαστε και είμαστε σίγουροι ότι θα έλθει στην ομάδα μας αν δεν παίξει στο ΝΒΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα