Τώρα είναι η ευκαιρία να πάρουμε τα βουνά και τις παραλίες με ένα Jeep

Gazzetta team
Τώρα είναι η ευκαιρία να πάρουμε τα βουνά και τις παραλίες με ένα Jeep
Η περιπέτεια της ελευθερίας μας περιμένει με την ασφάλεια και την τεχνολογία όλων των μοντέλων του αμερικανικού θρύλου αλλά και με το μεγάλο όφελος έως 10.000 ευρώ του προγράμματος Jeep Freedom Days.

Απόδραση από την καθημερινότητα. Τόσο συνηθισμένη έκφραση που όλοι μας έχουμε ξεστομίσει αναζητώντας την ευκαιρία να ξεφύγουμε απ’ όλα όσα μας ταλαιπωρούν. Να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στη φύση και να ζήσουμε την περιπέτεια. Να βρούμε τον πιο απομακρυσμένο δρόμο σε κάποιο βουνό, να συναντήσουμε φουσκωμένα ποτάμια ή τώρα που ήρθε το καλοκαίρι να βρούμε τις πιο απόμερες παραλίες.

Jeep RenegadeJeep Renegade

Σε νησί ή όχι λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι να ξεφύγεις σε όποιο μέρος θέλεις και το σημαντικότερο με την παρέα που θέλεις. Αποδράσεις συνδεδεμένες με όμορφα τοπία, όμορφους ανθρώπους και την αίσθηση ελευθερίας που μπορείς να ζήσεις παρέα με ένα τζιπ.

Jeep CompassJeep Compass

Τι καλύτερο απο ένα αυθεντικό Jeep, για να έχουμε τη σιγουριά ότι θα φτάσουμε με άνεση, ασφάλεια και το πραγματικό D.N.A της μάρκας που έδωσε το όνομα της σε μια ολοκληρη κατηγορία αυτοκινήτων. Όνειρο ζωής για πολλούς η απόκτηση ενός αυθεντικού Jeep, που πλέον γίνεται πραγματικότητα, με μια ξεχωριστή προσφορά, τα Jeep Freedom Days.

Τι σημαίνει στην πράξη Jeep Freedom Days; Ότι τώρα μπορείς να αποκτήσεις το μοντέλο Jeep που επιθυμείς με όφελος έως 10.000 ευρώ, να ξεκινήσεις να πληρώνεις δόσεις από το 2021 και για να έχεις και ήσυχο το κεφάλι σου έχεις όλα τα παραπάνω με 4ετη εργοστασιακή εγγύηση και 4ετη οδική βοήθεια για 160.000χλμ. Έτσι πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην «οργώσεις» την Ελλάδα με το Jeep σου.

Jeep WranglerJeep Wrangler

Η επιλογή του μοντέλου είναι δική σου. Έτσι και αλλιώς η Jeep έχει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και εκδόσεων που ξεκινά από τις 18.900 ευρώ. Ξεκινώντας από το στιλάτο Renegade, το πιο ξεχωριστό SUV της κατηγορίας του, ανεβαίνεις στο απόλυτα ολοκληρωμένο Compass αν ζητάς ακόμα μεγαλύτερους χώρους, ενώ για όσους η πολυτέλεια είναι απαραίτητο συνοδευτικό της περιπέτειας, το Cherokee είναι η απόλυτη επιλογή. Και βέβαια για τους πλέον σκληροτράχηλους το Wrangler είναι το κορυφαίο όχημα.

Jeep CherokeeJeep Cherokee

Διαθέσιμα σε εκδόσεις με Turbo κινητήρες βενζίνης ή diesel, αυτόματα ή χειροκίνητα κιβώτια και βέβαια κίνηση 4x4 ή 4x2 (για πιο χαλαρές επιλογές) όλοι θα μπορέσουν να βρουν το Jeep που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Αυτό που είναι κοινό σε όλες τις περιπτώσεις είναι ο στιβαρός χαρακτήρας, η τεχνολογία και η αντοχή που μόνο ένα αυθεντικό Jeep μπορεί να προσφέρει.

Αφού πήραμε την απόφαση –όχι ότι χρειάστηκε και μεγάλη προσπάθεια για να πεισθούμε- να πάρουμε τα βουνά… και τις παραλίες, ας το κάνουμε όπως του αξίζει. Με ένα πραγματικό Jeep. Με τα Jeep Freedom Days άλλωστε το όνειρο είναι πιο εφικτό από ποτέ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!