Σκοτώθηκε 21χρονη συνοδηγός σε ράλι στην Πορτογαλία

Gazzetta team
Σκοτώθηκε 21χρονη συνοδηγός σε ράλι στην Πορτογαλία
Η 21χρονη Ισπανίδα συνοδηγός Λάουρα Σάλβο έχασε τη ζωή της σε αγώνα ράλι στην Πορτογαλία, όταν βγήκε εκτός πορείας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ισπανός αγωνιζόμενος Μικέλ Σότσιας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στον αγώνα ‘’Rallye Vidreiro Centro’’ που έγινε στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ράλι βγήκε εκτός πορείας το Peugeot 208 που οδηγούσε ο Ισπανός Μικέλ Σότσιας και προσέκρουσε με ορμή πάνω σε ένα άλλο όχημα. Η συνοδηγός του Σότσιας, η 21χρονη Ιταλίδα Λάουρα Σάλβο, τραυματίστηκε θανατηφόρα και εξέπνευσε στο σημείο του δυστυχήματος παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών που έσπευσαν επί τόπου. Το τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο Σότσιας τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι διοργανωτές του ράλι ανέβασαν στο Facebook το εξής μήνυμα: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιό βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας, στην οικογένεια και τους φίλους της συνοδηγού, Λάουρα Σάλβο».

Συγκλονισμένος από το δυστύχημα και ο θρυλικός οδηγός ράλι Κάρλος Σάϊνθ, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Είμαι πολύ σοκαρισμένος από τα νέα για το θάνατο της συνοδηγού, Λάουρα Σάλβο, κατά την διάρκεια του Ράλι Vidreiro στην Πορτογαλία. Όλη η υποστήριξη και η αγάπη μου για την οικογένεια και τους οικείους της. Αναπαύσου εν ειρήνη, Λάουρα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!