Αποκτήστε την Mercedes του Μάικλ Τζόρνταν με 201.800 δολάρια (pics)

Gazzetta team
Αποκτήστε την Mercedes του Μάικλ Τζόρνταν με 201.800 δολάρια (pics)
H Mercedes S600 Coupe του 1996, που ανήκε στο θρύλο του NBA Μάικλ Τζόρνταν, μπορεί να γίνει δική σας αν πλειοδοτήσετε άμεσα για αυτή στο ebay.

Ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν επανήλθε στο προσκήνιο το 2020 χάρη στη σειρά των ντοκιμαντέρ «The Last Dance», που στην Ελλάδα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσω του Netflix.

Η εκ νέου έλευση του Air Jordan στην επικαιρότητα δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από έναν έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, που έσπευσε να βγάλει στο «σφυρί», μέσω του ebay, μια Mercedes S600 Coupe, η οποία είχε ως πρώτο ιδιοκτήτη τον δημοφιλή μπασκετμπολίστα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω αυτοκίνητο απαθανατίστηκε και σε μερικά πλάνα του ντοκιμαντέρ «The Last Dance», κάτι που αποτελεί ένα ακόμα εχέγγυο για την αυθεντικότητα της προέλευσής του.

Προφανώς η διασημότητα του πρώην ιδιοκτήτη του έχει εκτοξεύσει την τιμή του μοντέλου, η οποία αυτή τη στιγμή, με βάση την τελευταία πλειοδοσία πριν την ολοκλήρωση του κειμένου, ήταν 201.700 δολάρια. Η πλατφόρμα απαιτεί νέα προσφορά τουλάχιστον 100 δολάρια μεγαλύτερη, οπότε με 201.800 δολάρια, η άριστα συντηρημένη S600 Coupe μπορεί να γίνει δική σας. Έχετε μάλιστα περιθώριο προσφορών για τρεις ημέρες ακόμα, έως την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Αντί του παραπάνω ποσού θα έχετε στην κατοχή σας ένα διάσημο αλλά και ιδιαίτερα πολυτελές αυτοκίνητο, παρά την ηλικία του. Η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου διαθέτει έναν V12 κινητήρα 6.0 λίτρων, αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων και τον πληρέστερο δυνατό εξοπλισμό εκείνης της εποχής. Μάλιστα ο Τζόρνταν φρόντισε ώστε το αυτοκίνητό του να ξεχωρίζει, τοποθετώντας τεράστιες ζάντες της Lorinser, διαφορετικό σύστημα εξαγωγής και κιτ αύξησης της ισχύος του κινητήρα.

Έτσι, το τεράστιο πολυτελές κουπέ των 5,1 μέτρων μήκους και 1,9 μέτρων πλάτους, διαθέτει πλέον ισχύ μεγαλύτερη των 400 ίππων, από τους 389 που αρχικά απέδιδε ο κινητήρας του. Οι επιδόσεις επίσης, παρά την ηλικία του, είναι εντυπωσιακές με επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 6,6 δλ. και μέγιστη ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!