Νίκος Νοταράς: «Η Ford υποστηρίζει την ασφάλεια και την υγεία όλων»

Gazzetta team
Νίκος Νοταράς: «Η Ford υποστηρίζει την ασφάλεια και την υγεία όλων»
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, Νίκος Νοταράς, περιγράφει τις ενέργειες της εταιρείας εν μέσω της πανδημίας της κορονοϊού, αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια και δίνει με στοιχεία το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Η συζήτηση με τον κ. Νίκο Νοταρά είναι πάντα απολαυστική. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς δεν αποτελεί έναν τυπικό μάνατζερ, αλλά ανήκει στους παθιασμένους φίλους των τεσσάρων τροχών, έχει τρέξει και ο ίδιος σε αγώνες αυτοκινήτων, ενώ γνωρίζει όσο ελάχιστοι τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς σε σχέση με την παγκόσμια. Με βάση αυτά τα δεδομένα προέκυψε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, όπου ο κ. Νοταράς αναφέρεται συνολικότερα στον κόσμο της αυτοκίνησης και περιγράφει αναλυτικά το παρόν και το μέλλον της Ford. Ιδού τι είπε στο gazzetta:

Ερ.: Αυτές τις ημέρες λανσάρεται στην Ελλάδα το νέο Ford Puma. Πόσο σημαντικό το θεωρείτε για την εταιρεία σας και γιατί

Απ.: Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας είναι προτεραιότητα για εμάς και με το Ford Puma οι πελάτες μας ζουν μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία με ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο. Ξεχωριστό λόγω σχεδιασμού, εξοπλισμού, ασφάλειας, άνεσης, πρακτικότητας, οικονομίας, απομακρυσμένου ελέγχου και οδηγικής απόλαυσης. Ακόμη και αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η κατηγορία των SUV αυτοκινήτων, πιστεύω πως θα πρέπει να δει το Ford Puma. Στο ford.gr μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντήσεις.

Ερ.: Τι άλλο να περιμένουμε από τη Ford το 2020 για τη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο;

Απ.: Την πραγματοποίηση των όσων η εταιρεία έχει ανακοινώσει και το «Bring on Tomorrow» να γίνεται...

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!