ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Αλόνσο δοκιμάζει το Toyota Hilux για το Ράλι Ντακάρ (vid)

Ο Αλόνσο δοκιμάζει το Toyota Hilux για το Ράλι Ντακάρ (vid)

Ο Αλόνσο δοκιμάζει το Toyota Hilux για το Ράλι Ντακάρ (vid)

O Iσπανός θα συμμετέχει επί πέντε μήνες στην εξέλιξη του Toyota Hilux, που προορίζεται να λάβει μέρος στο επόμενο Ράλι Ντακάρ και το δοκίμασε ήδη στη Ναμίμπια.

Ο Φερνάντο Αλόνσο και η Toyota Gazoo Racing συνεχίζουν μαζί μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων Μεγάλης Διάρκειας της FIA το 2018/19. Ο Ισπανός θα συμβάλει τους επόμενους πέντε μήνες στην εξέλιξη του Toyota Hilux, που θα λάβει μέρος στο επόμενο Ράλι Ντακάρ και θα το δοκιμάσει σε περιοχές της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 ξεκίνησε ήδη τα τεστ κατά το τριήμερο 20 έως 23 Αυγούστου στην Αφρική, ενώ θα συμμετέχει στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου εκτός συναγωνισμού με το Hilux στον πέμπτο αγώνα του αφρικανικού πρωταθλήματος South African Cross Country Series.

Η Τοyota θα ανήκει στα φαβορί του εφετινού Ντακάρ, ενώ τον είχε κατακτήσει και πέρυσι με τον Καταριανό Νασέρ αλ Ατίγια στο τιμόνι ενός Hilux. Με τον αγώνα του 2020 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο Ράλι Ντακάρ, καθώς θα γίνει για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία.

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα του Φερνάντο Αλόνσο από τις πρώτες δοκιμές του νέου Hilux στη Ναμίμπια της Αφρικής.