Απολαύστε τον ήχο της Aston Martin Vantage GTE (video)

Gazzetta team
Απολαύστε τον ήχο της Aston Martin Vantage GTE (video)
Η Aston Martin παρουσίασε πρόσφατα το φετινό… όπλο της για το πρωτάθλημα αγώνων αντοχής, την Aston Martin Vantage GTE, η οποία «συνελήφθη» τώρα στις πρώτες της δοκιμές.

Στην Μόντσα βρέθηκε η Aston Martin Vantage GTE με την οποία η ομάδα θα συμμετέχει φέτος στην κατηγορία GT του πρωταθλήματος αντοχής, αρχής γενομένης από το Σπα. Η Aston Martin χρησιμοποίησε την ιταλική πίστα για μια από τις πρώτες περιόδους δοκιμών του νέου αυτοκινήτου, το οποίο παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης.

Η Aston Martin Vantage GTE χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 4.0 λίτρων της Mercedes, χάρη στην συνεργασία των δύο εταιρειών που περνά και στα πολιτικά αυτοκίνητα ττης εταιρείας. Ο συγκεκριμένος V8 αποδίδει 560 ίππους και η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα.

Η ομάδα της Aston Martin μετράει τρεις νίκες στα τελευταία δύο πρωταθλήματα. Δύο το 2016 στους εξάωρους αγώνες της Αμερικής και του Μπαχρέιν και μια το 2017 στο Μεξικό. Και τις δύο χρονιές οι οδηγοί ήταν οι Νίκι Τιμ και Μάρκο Σόρενσεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!