Ο Βαλεντίνο Ρόσι «διαλύει» το γρηγορότερο ρομπότ (vid)

Gazzetta team
Ο Βαλεντίνο Ρόσι «διαλύει» το γρηγορότερο ρομπότ (vid)
Το Motobot επιχείρησε να «σπάσει» το χρόνο του «Γιατρού» στην πίστα όμως έμεινε αρκετά πίσω, από τον Ιταλό αναβάτη της Yamaha.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τα τελευταία χρόνια η Yamaha ετοιμάζει ένα εξελιγμένο ρομπότ που οδηγεί μια μοτοσυκλέτα και κάνει αρκετά ανταγωνιστικούς χρόνους στην πίστα, συλλέγοντας δεδομένα από κορυφαίους αναβάτες όπως για παράδειγμα, ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Έτσι τώρα έφτασε η ώρα που το ρομπότ θα χρονομετρηθεί απέναντι στον VR46, για να δουν οι μηχανικοί που το εξελίσσουν τι... πουλιά πιάνει.

Το αποτέλεσμα, είναι αρκετά ενθαρρυντικό για να συνεχίσουν την καλή δουλειά και να εξελίξουν ακόμη περισσότερο το μηχάνημα, όμως δεν κατάφερε να περάσει τον Ρόσι στην πίστα.

Για την ακρίβεια έμεινε σχεδόν 32 δευτερόλεπτα πίσω του, δηλαδή περισσότερο από μια... αιωνιότητα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ωστόσο θα εξελιχθεί αρκετά ακόμη και κάποια στιγμή, ίσως καταφέρει να ανταγωνίζεται τους κορυφαίους αναβάτες που τρέχουν στο MotoGP. Στο τέλος του βίντεο, ο «Γιατρός» δίνει τα συγχαρητήριά του στο ρομπότ. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!