Ο Ρόσμπεργκ με αντίπαλο τον...εαυτό του! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Ο Ρόσμπεργκ με αντίπαλο τον...εαυτό του! (vid)
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ κάνει τη διαδρομή Μόναχο - Βερολίνο με αεροπλάνο, supercar και τρένο, για να δει ποιο από τα τρία μέσα είναι γρηγορότερο και πιο άνετο.
Νίκο Ρόσμπεργκ vs Nίκο Ρόσμπεργκ vs Νίκο Ρόσμπεργκ. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το ιδιότυπο συγκριτικό τεστ με πρωταγωνιστή τον περυσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1. Ο Γερμανοφινλανδός πρώην πιλότος της Formula 1 πραγματοποιεί τη διαδρομή Μόναχο - Βερολίνο με αεροπλάνο, αυτοκίνητο και τρένο, με στόχο να διαπιστώσει, με ποιο μεταφορικό μέσο θα καλύψει την απόσταση γρηγορότερα και πιο άνετα. Στο βίντεο παρακολουθούμε την...τιτανομαχία του Νίκο Ρόσμπεργκ εναντίον του ίδιου του εαυτού του και τελικά ο νικητής ολοκληρώνει τη συγκεκριμένη διαδρομή ατσαλάκωτος, χαλαρός και σε λιγότερες από τέσσερις ώρες.
Η κατάληξη του εγχειρήματος είναι μάλλον απροσδόκητη, καθώς το αεροπλάνο φαντάζει αρχικά ως σίγουρος θριαμβευτής, ενώ να τονίσουμε ότι ο Ρόσμπεργκ δεν οδηγεί στο βίντεο κάποιο μοντέλο της Mercedes AMG, με την οποία είχε στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. Ο 31χρονος δεν συνέχισε πάντως τη συνεργασία του με τη Mercedes, όταν αποσύρθηκε από τις πίστες, καθώς διαφώνησαν στο οικονομικό σκέλος και τώρα έχει αναλάβει την προώθηση του Ρόμπερτ Κούμπιτσα με στόχο την επιστροφή του Πολωνού στη Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!