Ο Οτ Τάνακ κοιτάζει προς Hyundai 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Οτ Τάνακ κοιτάζει προς Hyundai 
Ο πρωταθλητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι του 2019 εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει από την Toyota και να πάει στην ομάδα της Hyundai.

Οι μεταγραφές στο WRC ξεκινούν σιγά-σιγά και μια από τις πιο σημαντικές, είναι ήδη στα σκαριά. Ο Οτ Τάνακ κατέκτησε με την Toyota το πρωτάθλημα του 2019, όμως εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Hyundai από τη νέα σεζόν. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, όμως σύμφωνα με το Autosport, ο Τιερί Νεβίλ, οδηγός της Hyundai σχολίασε ήδη το ενδεχόμενο και είπε ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος αν ο Τάνακ ήταν teammate του!

Ο Βέλγος, δεν έκανε περαιτέρω δηλώσεις, για το αν όντως υπάρχουν συζητήσεις ή αν έχει καθοριστεί κάτι, όμως με τη στάση του δείχνει ότι το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό. «Οι γνώσεις του θα μας βοηθήσουν πολύ για να εξελίξουμε το i20 WRC. Παράλληλα θα προκαλέσει και το ενδιαφέρον της Hyundai να αφιερώσει περισσότερα στην ομάδα. Για να κερδίζω χρειάζομαι αυτές τις κινήσεις, καλούς teammates και περισσότερη εξέλιξη. Προτιμώ να έχω τον Τάνακ μαζί μου στη Hyundai, από το να τον έχω αντίπαλο με την Toyota» είπε χαρακτηριστικά ο Τιερί Νεβίλ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!