Ο Όστμπεργκ επιστρέφει στη Citroen

Gazzetta team
Ο Όστμπεργκ επιστρέφει στη Citroen
Μετά την παρουσία του στο Ράλι Σουηδίας ο Μαντς Όστμπεργκ εξασφάλισε άλλους δύο αγώνες φέτος με την Citroen.

Στην Πορτογαλία και τη Σαρδηνία, τους δύο αγώνες που ακολουθούν στο πρόγραμμα αυτόν της Αργεντινής που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα επιστρέψει σε αγωνιστικό μπάκετ του WRC, ο Μαντς Όστμπεργκ. Ο Νορβηγός ανακοίνωσε πως εξασφάλισε συμφωνία με την ομάδα της Citroen, η οποία θα τον επαναφέρει στο προσκήνιο, καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα σε αγωνιστικό επίπεδο για εκείνον.

Η Citroen βλέποντας πως η καλύτερη συγκομιδή της μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν στη Σουηδία, όπου παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και σε αυτό συνετέλεσε και ο Όστμπεργκ, αποφάσισε να τον εμπιστευτεί εκ νέου. «Αισθάνομαι καλά που επιστρέφω σε αγωνιστικό αυτοκίνητο και πάλι και επίσης αισθάνομαι όμορφα που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ξανά με την ομάδα της Citroen», είπε ο Όστμπεργκ και συμπλήρωσε, «Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και πως κάπως έτσι θα μπορέσω να επιστρέψω πλήρως στο αγωνιστικό μπάκετ. Βέβαια αυτό θα έρθει στη συνέχεια γιατί τώρα είμαι συγκεντρωμένος στους δύο αγώνες που έχω μπροστά μου».

Ο Νορβηγός οδηγός είχε την τελευταία του πλήρη εμπλοκή σε εργοστασιακό επίπεδο, το 2016 και πέρσι είχε στη διάθεσή του ένα ιδιωτικό Ford Fiesta WRC, το οποίο όμως δεν τον βοήθησε να επιστρέψει σε εργοστασιακή αγωνιστική θέση για φέτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!