ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κυριάρχησε η Hyundai στο shakedown του Μόντε Κάρλο (vid)

Κυριάρχησε η Hyundai στο shakedown του Μόντε Κάρλο (vid)

Κυριάρχησε η Hyundai στο shakedown του Μόντε Κάρλο (vid)

Στην ανεπίσημη πρώτη γεύση αγωνιστικής δράσης για το WRC του 2018 η Hyundai έκανε το 1-2 με τον Νόιβιλ να είναι ταχύτερος στο shakedown. 

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της Hyundai στη φετινή χρονιά καθώς στα πρώτα ακούσματα αγωνιστικών ήχων για το WRC του 2018 κατάφερε να φέρει δύο αυτοκίνητά της στις δύο πρώτες θέσεις. Ο λόγος βέβαια για την ανεπίσημη διαδικασία του shakedown που σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο είναι ενδεικτική της συνέχειας. 

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως μένει να το δούμε και αυτό γιατί το shakedown έγινε σε μια διαδρομή λίγο μεγαλύτερη των 3 χιλιομέτρων που ήταν ολοκληρωτικά στεγνή και αυτό είναι μια εικόνα που σπάνια βρίσκει κανείς στο Ράλι Μόντε Κάρλο. Εκτός αυτού αναμένεται και να αλλάξει στον κυρίως αγώνα, καθώς η κακοκαιρία οδεύει προς τις ειδικές των Άλπεων σύμφωνα με τις προβλέψεις και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα. 

Ο Νόιβιλ πάντως ξεκίνησε καλά και η Hyundai που πίσω από τον Βέλγο είδε τον Ντάνι Σόρντο να ολοκληρώνει με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του shakedown. Τρίτος ακολούθησε ο Οτ Τάνακ που έκανε ντεμπούτο στο Toyota Yaris WRC και την τέταρτη καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Κρις Μικ με το Citroen C3 WRC. 

Ο αγώνας ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης με δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές οι οποίες και φέτος θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη, όπως εξάλλου και το σύνολο του πρωταθλήματος, μέσω τη συνδρομητικής υπηρεσίας στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού.

WRC - Rallye Monte-Carlo 2018: Shakedown Clip