Daytona U125: Τρομερό Street Fighter για νεαρούς οδηγούς

Daytona U125: Τρομερό Street Fighter για νεαρούς οδηγούς
Χαράς ευαγγέλια για τους οδηγούς με δίπλωμα Α1. Οι πιτσιρικάδες πλέον έχουν το Daytona U125. Ένα υπέροχο Street Fighter που διαθέτει έναν υπέροχο κινητήρα και μια καταπληκτική εμφάνιση που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Στην κατηγορία των Street Fighters, η DAYTONA κάνει είσοδο με τη U125.

Σχεδίαση

Η σχεδίασή της με το ανυψωμένο πίσω τμήμα της παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό στη μεγαλύτερη αδερφή της, τη γυμνή R310, προσθέτοντας σε αυτό μία πιο εντυπωσιακή αισθητική. Με κάθετη διάταξη φωτισμού μπροστά, το βλέμμα της δίνει μία πολύ επιθετική όψη, χαρίζοντάς της προσωπικότητα και εμφάνιση “KING KONG”. Διαθέτει πλήρη εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας: Keyless σύστημα ελέγχου, Full LED φωτισμό, Μοντέρνους εύχρηστους διακόπτες με διακριτικό κρυφό φωτισμό, Ηλεκτρικό άνοιγμα καλύμματος ρεζερβουάρ, Ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας, Ηλεκτρικό ξεκλείδωμα τιμονιού,. Θύρα φόρτισης USB

Κινητήρας

Πρόκειται για έναν υψηλής τεχνολογίας, κινητήρα 125κ.εκ..υγρόψυκτο, 4 βάλβιδο, με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, διπλή χαρτογράφηση ECO/SPORT, τροφοδοσία EFI από τη BOSCH και ιπποδύναμη που αγγίζει τους 15 ίππους με μέγιστη ροπή τα 16 Nm και σχέση συμπίεσης στο 12.5:1. Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με συμπλέκτη ολίσθησης για ελαφριά αίσθηση της μανέτας και καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας κατά τη πέδηση. Το σύστημα πέδησης διαθέτει δύο μεγάλα δισκόφρενα πίσω/εμπρός και σύστημα ABS της BOSCH. Κοινό είναι και το σύστημα αναρτήσεων με το ανεστραμμένο πιρούνι και τη monoshock ανάρτηση πίσω. Το ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο είναι ασύμμετρο, υιοθετώντας ένα σχήμα “τόξου” στη δεξιά πλευρά προσφέροντας χώρο στο κοντό τελικό της εξάτμισης.

Με τρομερή τιμή 2.695€, θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!