Μια Porsche που δεν… υπάρχει για τη σειρά «Τα φιλαράκια» (vid)

Gazzetta team
Μια Porsche που δεν… υπάρχει για τη σειρά «Τα φιλαράκια» (vid)
Η γερμανική μάρκα αφιέρωσε μια εικόνα από τα παλιά, για το ένα και μοναδικό επεισόδιο της επανένωσης των πρωταγωνιστών της εμβληματικής σειρά Friends

Η επανένωση των πρωταγωνιστών της σειράς Friends (Τα Φιλαράκια) έγινε χθες στο HBO Max και φυσικά τράβηξε πάνω της τεράστιο ενδιαφέρον. Ακόμα και η ομάδα που χειρίζεται τα social media της Porsche συμμετείχε σε αυτήν τη «γιορτή», αφιερώνοντας ένα ποστ στο instagram της εταιρείας.

Η φωτογραφία στο ποστ της Porsche δείχνει ένα κάλυμμα αυτοκινήτου της Porsche να κρύβει από κάτω μερικά χαρτόκουτα και στο κείμενο μας παρουσιάζει την Porsche Tribbiani Edition.

Tribbianni, φυσικά, είναι το επίθετο που έχει στη σειρά ο Τζόι, ένας από τους έξι φίλους και πρωταγωνιστές της σειράς. Η αναφορά του ποστ της Porsche δεν είναι τυχαία. Στο 5ο επεισόδιο της 6ης σεζόν, που προβλήθηκε το 1999, ο Τζόι μπλέκει σε μια αστεία -τι άλλο- κατάσταση, όπου βρίσκει τα κλειδιά μιας Porsche και αναζητά τον ιδιοκτήτη της. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης αντιλαμβάνεται ότι όσο ο κόσμος πιστεύει ότι η Porsche είναι δική του, του συμπεριφέρονται διαφορετικά.

Έτσι, αποφασίζει να προσποιηθεί ότι όντως έχει μια Porsche, αγοράζοντας ένα κάλυμμα με το λογότυπο της μάρκας και σκεπάζοντας με αυτό μια στοίβα από χαρτόκουτα, που τα έχει διαμορφώσει κατάλληλα για να έχουν το σχήμα του αυτοκινήτου. Όλο αυτό φυσικά τελειώνει άδοξα, όταν κάποιος πέφτει κατά λάθος πάνω στην «Porsche» του Τζόι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!