Η Seat φρεσκάρει τα Ibiza και Arona (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Seat φρεσκάρει τα Ibiza και Arona (vid)
Στις 15 Απριλίου θα δούμε τις ανανεωμένες εκδοχές δύο πολύ δημοφιλών μοντέλων της Seat, του Ibiza και του Arona, με το update να μην περιλαμβάνει μόνο αισθητικές διαφοροποιήσεις.

Πολύ μεγάλο μέρος των συνολικών πωλήσεων της Seat στηρίζεται πάνω στο Ibiza και το Arona. Τα δύο μοντέλα τους βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα και τα μηχανικά τους μέρη είναι σε γενικές γραμμές τα ίδια, οπότε πορεύονται μαζί στην αγορά. Για αυτό και το facelift τους γίνεται ταυτόχρονα. Η Seat έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser βίντεο από το οποίο μπορούμε να διακρίνουμε μερικά πράγματα για τα νέα της αυτοκίνητα.

Το Arona μοιάζει περισσότερο αλλαγμένο σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφορεί σήμερα. Μπροστά ο προφυλακτήρας και η μάσκα αλλάζει, ενώ τοποθετούνται και δύο στρογγυλά φωτιστικά σώματα επιπλέον. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές και στο πίσω μέρος. Από την άλλη για το Ibiza δεν μπορούμε να δούμε και πολλά. Αυτό που λέει η ισπανική μάρκα, είναι ότι θα έχουμε και ένα σημαντικό τεχνολογικό update. Οι καμπίνες επίσης, θα αποκτήσουν νέες οθόνες, αλλά και υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας.

Περιμένουμε ότι θα δούμε και νέα συστήματα ασφαλείας τα οποία θα ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό των αυτοκινήτων. Το Arona μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί «θησαυρός» για τη Seat. Πρόκειται για το δεύτερο πιο καλοπουλημένο μοντέλο τους αυτή τη στιγμή, ενώ το Ibiza δεν έγινε τώρα το best seller, αφού από την πρώτη του κιόλας γενιά, οι αγοραστές του έδειξαν την εμπιστοσύνη τους. Με την ανανέωση που θα γίνει, τα δύο αυτά μοντέλα απλώς θα αποκτήσουν μια ακόμη πιο ισχυρή θέση στην αγορά. Η επίσημη αποκάλυψή τους, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες, θα γίνει στις 15 Απριλίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!