Μια Porsche που ανήκε στον Μαραντόνα βγαίνει στο σφυρί (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μια Porsche που ανήκε στον Μαραντόνα βγαίνει στο σφυρί (pics)
Αυτή η 911 964 Carrera 2 Convertible ήταν στα χέρια του Ντιέγκο Μαραντόνα από το 1992 μέχρι και το 1993, ενώ τώρα αναζητά για άλλη μια φορά έναν νέο ιδιοκτήτη.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μόνο μήνες. Στη ζωή του είχε αγοράσει αρκετά αυτοκίνητα, με ένα από αυτά να είναι η εικονιζόμενη Porsche 911 964 Carrera 2 Convertible. Ο Αργεντίνος την αγόρασε το 1992. Δεν την κράτησε πολύ, αφού το 1993 την πούλησε και λίγο αργότερα, ήρθε στην κατοχή ενός συλλέκτη από τη Μαγιόρκα, ο οποίος την κράτησε για περισσότερα από 20 χρόνια.

Εδώ και λίγο καιρό, η συγκεκριμένη Porsche έχει αλλάξει κάμποσα χέρια, κυρίως συλλεκτών από τη Γαλλία. Το οδόμετρο γράφει 120.000 χιλιόμετρα από την πρώτη μέρα που βγήκε στην κυκλοφορία, μέχρι και σήμερα, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι το αυτοκίνητο με την αξία που έχει προσθέσει το όνομα του «Θεού» του ποδοσφαίρου, θα ξεπεράσει τις 150.000 ευρώ και θα πλησιάσει στις 200.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο θα βγει στο σφυρί από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams. Ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία. Αυτό που αναφέρει ο οίκος πάντως, είναι ότι η Porsche 911 964 Carrera 2 Convertible συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, μέσα στα οποία αναγράφεται ακριβώς η ημερομηνία που την αγόρασε, η ημερομηνία που την πούλησε και τα χιλιόμετρα που έκανε συνολικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!