Ο Βαλεντίνο Ρόσι τρέχει με Ferrari στο Μπαχρέιν

Gazzetta team
Ο Βαλεντίνο Ρόσι τρέχει με Ferrari στο Μπαχρέιν
Στις «12 ώρες του Κόλπου» θα λάβει συμμετοχή ο Βαλεντίνο Ρόσι, συνεχίζοντας την... παράδοση αφού φέτος κέρδισε στην ίδια διοργάνωση μαζί με την ομάδα του, καθώς πρόκειται για αγώνα αντοχής.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν αγαπά μόνο τους δύο τροχούς, αλλά και τους τέσσερις, οπότε αρπάζει κάθε ευκαιρία αγώνα που του παρουσιάζεται. Πέρυσι έτρεξε μαζί με τους Λούκα Μαρίνι και Ούτσιο Σαλούτσι στον 12ωρο αγώνα «12 ώρες του Κόλπου» και κατάφερε να κερδίσει, ενώ θα λάβει συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση και φέτος οδηγώντας μια κίτρινη Ferrari.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στην πίστα του Μπαχρέιν, στο Σακίρ. Θα ξεκινήσουν οι δοκιμές και μετά σειρά θα πάρει ο αγώνας, οπότε περιμένουμε για να δούμε τι αποτελέσματα θα πάρει φέτος ο «Γιατρός» και η ομάδα του. Να πούμε ότι στους αγώνες αντοχής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η σωστη διαχείριση των ελαστικών και η αξιοποίηση του χρόνου.

Κάθε οδηγος θα πρέπει να συμπληρώνει με ασφάλεια και χωρίς κλαταρίσματα ελαστικού την ώρα οδήγησης που έχει συμφωνήσει με την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά και η αλλαγή οδηγού και η μικρή τροποποίηση στη θέση οδήγησης ανάλογα με το ύψος του καθένα, παίζουν ρόλο στην ώρα που ενδεχομένως θα χαθεί και η ομάδα βρίσκεται ήδη εκεί για την προσαρμογή με το αυτοκίνητο, ενώ οι δοκιμές ξεκινούν αύριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!