H Ford Mustang δεν «φοβάται» τα SUV

Πέτρος Σηφαλάκης
H Ford Mustang δεν «φοβάται» τα SUV
Το θρυλικό μοντέλο της Ford θα συνεχίσει να βρίσκεται στην γκάμα της μάρκας παρά την «παράνοια» που επικρατεί για τη δημιουργία περισσότερων SUV και ηλεκτρικών μοντέλων.

Ένα από τα αυτοκίνητα που έχουν σημαδέψει την ιστορία μας μάρκας, αλλά και την αυτοκίνηση γενικότερα, είναι η Ford Mustang. Το συγκεκριμένο μοντέλο έπαιξε μεγάλους «ρόλους» στον κινηματογράφο, έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους και συνεχίζει να πουλάει σαν ζεστό ψωμί αφού τα τελευταία χρόνια παίρνει τον τίτλο του πιο καλοπουλημένου σπορ αυτοκινήτου στον πλανήτη.

Η Ford πλέον δίνει πολύ μεγάλη βάση στη δημιουργία νέων SUV, την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της αυτόνομης οδήγησης, όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές. Ωστόσο στην ερώτηση για το τι θα γίνει με τη Mustang στο μέλλον, ο υπεύθυνος εξέλιξης του ίδιου του μοντέλου δήλωσε ότι δεν θα «χαθεί» στο πέρασμα των χρόνων. Έτσι κι αλλιώς ήδη έχουμε δει μια μορφή της Mustang ως ηλεκτροκίνητο SUV, τη Mustang Mach-E.

Η κουπέ πρόταση στην γκάμα, η «ορίτζιναλ» Mustang που έχουμε στο μυαλό μας, θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά και μάλιστα, τώρα ετοιμάζεται και η νέα της γενιά που θα έχει κανονικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης τοποθετημένους εμπρός και πίσω κίνηση. Θα προσφέρεται σε V8 έκδοση, με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο σασμάν και γενικά, θα είναι μια Mustang όπως ακριβώς τη γνωρίζουμε. Αργότερα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα μετατραπεί σε ηλεκτροκίνητη ή υβριδική, όμως η Ford διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται στην γκάμα της κανονικά ως ένα μοντέλο που ιστορικά, σημαίνει πάρα πολλά για τη μάρκα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!