H Renault βάζει χρώμα στη ζωή μας

Gazzetta team
H Renault βάζει χρώμα στη ζωή μας
Αποκτήστε ένα καινούριο Renault με τα προνόμια της καμπάνιας Color your Day, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εκπτώσεις τιμής, δωρεάν ασφάλιση και χρώμα της επιλογής σας, 5ετή εγγύηση, επιδότηση ανταλλαγής και άλλες παροχές!

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault χρωματίζει με μοναδικό τρόπο τη ζωή των πελατών της χάρη στην προωθητική καμπάνια Color your Day by Renault. Ετσι όποιος αγοράσει το επόμενο διάστημα ένα καινούριο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας, δεν θα πληρώσει για το χρώμα της επιλογής του.

Ωστόσο το πακέτο των παροχών του Color your Day by Renault επιφυλάσσει πολύ περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις και προνόμια αγοράς όπως τα εξής:

Εκπτωση επί της τιμής

Επιδότηση ανταλλαγής

Δωρεάν 5ετή εγγύηση

Δωρεάν 3ετή Οδική Βοήθεια

Δωρεάν Ασφάλιση

Για την απόκτηση ενός καινούριου μοντέλου της γαλλικής μάρκας με σήμα το ρόμβο μπορεί να επισκεφθεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης ένα κατάστημα του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Renault ή να μπει στον ιστότοπο www.renault.gr, για να βρει το αυτοκίνητο που του ταιριάζει περισσότερο ανάμεσα στην ολοκληρωμένη γκάμα της Renault.

To ευέλικτο πεντάθυρο Twingo είναι ένα διασκεδαστικό αυτοκίνητο πόλης με χαρακτήρα και ανέσεις μεγαλύτερου μοντέλου.

Το best seller νέο Clio είναι καλύτερο από ποτέ αλλά και το ασφαλέστερο στην κατηγορία του με 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, ενώ πείθει απόλυτα με την premium ποιότητα, την άνεση, την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυσή του.

Το νέο Captur αποτελεί το απόλυτο σύγχρονο compact crossover με δυναμική εμφάνιση, τεχνολογία και κορυφαία πρακτικότητα. Εξάλλου ταιριάζει απόλυτα με την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός χάρη και στην τεράστια γκάμα των 90 διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών του.

Το περιπετειώδες SUV Kadjar εγγυάται μετακινήσεις με άνεση, στυλ και πολυτέλεια, εντός και εκτός δρόμου. Το διαχρονικά και τεχνολογικά εξελιγμένο Megane χαρίζει κορυφαία σπορτίφ οδηγική εμπειρία.

Τέλος, το απόλυτο πολυμορφικό Scenic ανοίγει την πόρτα σε έναν σύγχρονο κόσμο πολυτέλειας, αισθητικής και χρηστικότητας για τον υποψήφιο αγοραστή και την οικογένειά του.

Να σημειώσουμε πάντως, ότι οι προσφορές της Renault ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, γι αυτό ‘’όσοι πιστοί προσέλθετε γρήγορα’’.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!