Παράταση Black Friday από την Peugeot

Gazzetta team
Παράταση Black Friday από την Peugeot
Παρατείνεται έως τις 18 Δεκεμβρίου η περίοδος ειδικών τιμών για όλη τη γκάμα των μοντέλων της Peugeot, προκειμένου να εξυπηρετήσει η ελληνική αντιπροσωπεία την αυξημένη ζήτηση από τους φίλους της γαλλικής μάρκας.

Παρατείνεται έως τις 18 Δεκεμβρίου η περίοδος ειδικών τιμών Black Friday της Peugeot σε όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας.

Πλήθος υποψηφίων αγοραστών έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα το πανελλαδικό δίκτυο της Peugeot από την πρώτη κιόλας ημέρα των προσφορών στο πλαίσιο του θεσμού Black Friday. Ετσι αποφάσισε να παρατείνει η ελληνική αντιπροσωπεία έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου τις συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες, προκειμένου να εξυπηρετήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους φίλους της μάρκας με σήμα το λιοντάρι.

Οι προσφορές Black Friday ισχύουν σε όλη την Ελλάδα και αφορούν όλη τη γκάμα των επιβατικών και των επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUV της, αλλά και των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της e-208 και e-2008!

Οι εκθέσεις και τα συνεργεία του δικτύου Peugeot είναι ανοιχτά και λειτουργούν κανονικά, ενώ τηρούν απόλυτα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας, τα οποία ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!