Πληθωρικό νέο inMotion 70 για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας

Νίκος Γιαννούλας
Πληθωρικό νέο inMotion 70 για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας
Με 140 σελίδες γεμάτες δοκιμές και παρουσιάσεις καινούριων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, νέα, ρεπορτάζ και αγώνες, το νέο inMotion 70 θα σας συναρπάσει.

Το νέο τεύχος του μηνιαίου online περιοδικού inMotion by gazzetta είναι πιο πλούσιο από ποτέ, ιδανικό για τις ατέλειωτες ώρες της καραντίνας.

Με ένα κλικ εντελώς δωρεάν στο τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας, έχετε στη διάθεσή σας 140 σελίδες ενημέρωσης με άποψη για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και τους αγώνες, ώστε να είστε απόλυτα ενημερωμένοι για οτιδήποτε αφορά την αυτοκίνηση στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Αυτό το μήνα ταξιδέψαμε στη Γερμανία για μια γνωριμία με την εντυπωσιακή BMW M440i αλλά και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV μπαταρίας των Βαυαρών, την BMW iX3.

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αυτό αποδεικνύει και το εξώφυλλο, που φιλοξενεί τo VW ID.3 σε μια πλήρη δοκιμή του στην χώρα μας.

Αντίστοιχα, το νέο Kia Niro Electric είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας, και το παρουσιάζουμε σε όλες του τις λεπτομέρειες.

Το αυτοκίνητο της χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη, το νέο Peugeot 208, το οδηγήσαμε επίσης στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση μπαταρίας, με την ονομασία e-208.

Υβριδικό αλλά Plug in, το νέο Volvo XC40 T5 Recharge απέδειξε στη δοκιμή μας ότι πραγματοποιεί όσα υπόσχεται, όπως επίσης και το ιδιαίτερα οικονομικό, ήπια υβριδικό και ανανεωμένο Suzuki Swift.

Από το μέτωπο των συμβατικών προτάσεων, αυτό το μήνα οδηγήσαμε το ανανεωμένο Mini Clubman Cooper και το Jeep Compass 1.3, αμφότερα με αυτόματα κιβώτια. Από τα χέρια μας πέρασε επίσης το Nissan X-Trail με το μικρό, 1.3 λίτρων, αλλά ισχυρό κινητήρα των 160 ίππων.

Στο πεδίο του ρεπορτάζ σας αποκαλύπτουμε τις μάρκες με τη μεγαλύτερη αξία, ενώ η Motorsport ενότητα του τεύχους ξεκινά με F1 και τα Γκραν Πρι Πορτογαλίας, Εμίλια Ρομάνα και Τουρκίας.

Στην ενότητα μοτοσικλέτας αυτό το μήνα δοκιμάζουμε την εκρηκτική, υπερτροφοδοτούμενη Kawasaki Z H2 και ταυτόχρονα το mega scooter SYM Maxsym TL. Καλύπτουμε το MotoGP με ανασκόπηση τεσσάρων Γκραν Πρι, αυτών της Τερουέλ, της Ευρώπης, της Βαλένθια που ανέδειξε πρωταθλητή τον οδηγό της Suzuki Ζοάν Μιρ και της Πορτογαλίας όπου η KTM επέστρεψε στις νίκες με τον Μορμπιντέλι.

Καλή ανάγνωση, με υγεία και δύναμη

Διαβάστε το τεύχος 70 εδώ

https://issuu.com/gazzettagr/docs/inmotion_70

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!